Magister av ledarskap och organisationsutveckling

Allmänt

Programbeskrivning

Master of ledarskap och organisationsutveckling

ENTRÉ: på handlingar;

KRAV: sökande med förvärvad kandidatexamen i psykologi eller liknande humanitära program; avslutade gymnasiestudier, erkänns i EU; genomsnittliga betyget på examensbeviset - Bra; dokument för engelska språkkunskaper.

LÄNGD: 1,5 läsår (3 terminer).

Examensbevis: Master i ledarskap och organisationsutveckling

Leadership och organisationsutveckling programmet syftar till att utveckla ledarna för samtida dynamisk och konkurrenskraftig organisation miljö.

Denna grad förbereder sig för en enastående karriär som chef, konsult, tränare och coach. Leadership och program organisationsutveckling omfattar tre överlappande teoretiska grunder: tillämpad beteendevetenskap, modeller för ledarskap och organisationsutveckling och organisationssystemteori.

Tonvikten ligger på självutveckling och studera ledarskap kompetens att bli en framgångsrik organisationsledare. Kurserna kombinerar kunskap och praktisk erfarenhet och ger de färdigheter som krävs för att på ett effektivt sätt leda människor i en ständigt föränderlig arbetsmiljö och tvärkulturell miljö.

Läroplanen för ledarskap och organisationsutveckling Programmet fokuserar på den mänskliga sidan av organisation och i synnerhet på utbildning i organisationsbeteende, ledarskapsutveckling och personlig utveckling. En mängd olika förvaltningsmodeller och verktyg används för att utveckla en teoretisk och praktisk erfarenhet som: organisationens strategi och utformning av organisationsstruktur; ledarstilar och ledarskapsutveckling; emotionell intelligens, effektiv kommunikation och teamutveckling; interkulturell kompetens och strategisk ledning av mänskliga resurser.

Skaffa en magisterexamen i ledarskap och organisationsutveckling är ett viktigt steg i både framåt professionell utveckling och förbättra möjligheterna till karriär framgång och tillfredsställelse. Akademiker har möjlighet att etablera sig som ledare och chefer i olika organisationer i näringslivet, ideella eller offentlig sektor. De är också kunna fungera som organisationsutveckling praktiker, konsulter, förändringsagenter och tränare.

Obs: Avgifterna är € 1000 per termin för EU-studenter och 2000 € per termin för icke-europeiska studenter. Alla utmärkta studerar fri från avgifter.

Den studielån information kan hittas på denna sida: http://epu.bg/index.php/en/application/students-loans

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation.

The European Polytechnical University is a multinational centre of interaction between contemporary tuition, scientific research activities and innovations, and academic and business co-operation. Läs mindre