Magister i affärsjuridik

Allmänt

Programbeskrivning

Professionell Master i Business Law and Business förbereder dig efter det att licensen till den professionella världen och framför allt i den rättsliga miljön för företag och institutioner. Detta diplom gör det möjligt att nå en akademisk nivå i rättsvetenskap (5) också förbereda dig till de olika nationella konkurrens eller forska utomlands.

höger

Master i juridik från näringslivet och verksamhet är inriktad på den professionella världen; examen bör veta rådgivare om lagstiftning, utveckla, modifiera och träffa avtal i avsnitten kontroll (avtalsrättsliga), men även hantera tvister och tvister som varje institution; Affärer, SME ... kan stöta på. Den teoretiska och specialiserad utbildning varar 3 terminer och praktisk utbildning i ett företag eller företag att validera att lära sig ett skyddstillsyn rapport och minne.

Denna professionella Masters i juridik vid ITU har flera fördelar; ett partnerskap med namnkunniga företag och företag i olika branscher (bank, försäkring, IT, och institut, myndigheter ...) för bättre specialisering och partnerskap i Frankrike och Tyskland för professionellt utbyte (praktik , termin utomlands) och bedriva akademisk forskning.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes;

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes; Läs mindre