Magister i elektroteknik

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Master i elektroteknik

Avdelningen för systemteknik inrättades för att utbilda forskare som är nödvändig för att uppnå avancerad land status för Koreas elektronikindustrin. Institutionens mål är att utbilda högsta kvalitet studenter och bedriva forskning som är förenligt med de mål som POSTECH bildades: stödja intensiv forskning med ett litet antal utvalda studenter. Vi strävar också efter att uppfylla nationella politiska mål som syftar till att omvandla Korea till ett globalt konkurrenskraftigt, teknikintensiv ekonomi.

Utbildning är inriktad på ett varierat utbud av grundläggande studie och passerar på expertis inom elektronisk och elektroteknik. Avdelningen för systemteknik lyckas syntetisera pedagogiska innehåll såsom elektronik, kontroll och mått teknik, datateknik, elektronisk kommunikation teknik, elektromagnetiska vågor teknik och elektroniskt material teknik.

Kärnområdena forskning och utbildning vid institutionen för elektroteknik inkluderar styr- och kraftelektronik, kommunikation och signalbehandling, datateknik, elektromagnetism och mikrovågsteknik, solid-state och kvantelektronik samt integrerade kretsar och SoC design.

Avdelningen för systemteknik grundades i mars 1987, samtidigt med öppnandet av POSTECH. Avdelningen är för närvarande utbildning 186 studenter och 303 doktorander som arbetar på MS, Ph. d. eller kombinerad master- och doktorsexamina. Inkommande freshmen representerar de 1% av Koreas gymnasieexamen, och doktorander har utmärkta akademiska poster med ljud bakgrund inom forskning. Eleverna placeras under ledning och ledning av 32 professorer, vars referenser tjänades vid prestigefyllda institutioner i Korea och utomlands. Studenterna är försedda med en världsledande forskningsmiljö och superb utrustning. Därför är studenter utbildas att vara världsledande med utmärkta bakgrund i teori och praktisk förmåga.

Varje professor bedriver oberoende forskning som stöds av koreanska statliga institutioner, inklusive ministeriet för kunskapsekonomin, ministeriet för utbildning, vetenskap och teknik, och National Research Foundation of Korea, och ett antal privata företag, inklusive Samsung, LG, Posco, och Hynix , samarbetar aktivt med näringslivet. Forskningsbudgeten för avdelningen under 2008 var cirka won 11,3 miljarder och har stadigt ökat på årsbasis.

Under årens lopp har lärarna på avdelningen samarbetat med stora forskningsinstitut, inklusive LG Display Technology Research Center stöds av LG Electronics, Centrum för bredbands OFDM Mobile Access stöds av ministeriet för kunskapsekonomin, stödde Steel Processing Automation Research Center av Posco och National Center for Nanomaterial Technology stöds av ministeriet för kunskapsekonomin. De flesta professorer har deltagit i Brain Korea 21 och World Class University projekt som är statligt finansierade projekt som syftar till att utveckla mycket kvalificerad arbetskraft.

Senast uppdaterad Feb 2017