Magister i entreprenörskap och ledarskap

Allmänt

Programbeskrivning

Mästaren i entreprenörskap och ledarskap syftar till att utbilda potentiella företagare i båda de ledaregenskaper som krävs för att genomföra ett projekt och företagsledning kunskap som gör det möjligt för eleven att förvandla en idé till ett hållbart företagande i tid.

Vår akademiska modellen syftar till att visa dig hur du blir en entreprenör med attityd och passion, att sända en företagarkultur och utbilda morgondagens företagare. Det gör vi genom våra fyra hörnstenar:

  • Värden - Skillnaden som gör skillnaden
  • Entreprenörer och yrkesverksamma som lärare
  • Praktisk träning
  • Mentorskap och personligt stöd

Internationell Erfarenhet

Sedan 2014 EDEM har blivit den första spanska institution vara medlem i Babson Global, ett internationellt initiativ av Babson College. Denna amerikanskt universitet är världsledande inom entreprenörskap, och dess filosofi har därför inspirerat vårt program.

Dessutom som medlemmar i detta nätverk erbjuder EDEM elever i programmet ytterligare en möjlighet under sommarmånaderna för att göra ett internationellt utbyte till Boston, för att uppleva den amerikanska entreprenörs ekosystemet i första hand.

Entreprenörs Ecosystem

Programmet ges i våra moderna, rymliga och fullt utrustade lokaler i Marina Real Juan Carlos I, som utgör en entreprenöriell nav tillsammans med Lanzadera företagskuvöser och änglar, som tillhandahåller riskkapital till företagande ledare. Du kommer att ta kontakt med andra nyckelaktörer i den entreprenöriella processen och erfarenhet i första hand företagskulturen.

Dessutom på att slutföra Mästarens du kommer att få möjlighet att ansluta sig till EDEM Alumni Association, så att du kan utöka din cirkel av kontakter.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

EDEM Escuela de Empresarios is a private non-profit foundation. Our mission is to train business leaders, executives and entrepreneurs and to promote leadership, entrepreneurial spirit and the culture ... Läs mer

EDEM Escuela de Empresarios is a private non-profit foundation. Our mission is to train business leaders, executives and entrepreneurs and to promote leadership, entrepreneurial spirit and the culture of endeavor. Läs mindre