Magister i gastronomi och kulinariska management

Allmänt

Programbeskrivning

Gasma

Fördjupning i köket

Denna Master erbjuder totalt nedsänkning i mat från dag för att göra ett kvalitativt språng i din karriär. Jag kan skapa en kreativ och lönsam proposition, inte bara i matlagningen utan även i konfektyr och bageri.

Programmet är 5 månader och avslutas med 530 timmars praktik, bland annat, i de bästa restaurangerna i vår Kocklandslaget.

Gasma

Elev, THE STAR

Vi har de bästa produktexperter, teknisk innovation banbrytande och trender i köket. Du kan lära tillsammans många av de internationella referens kockarna är en del av vår Kocklandslaget.

högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken.

gastro

VÅRT TEAM ... vårt bästa garantin

Lär av de bästa produktexperter och yrkesverksamma inom områden som kontrasterande kulinariska ledningen eller FoU + i tillämpas på gastronomi. Kunskap och erfarenhet till din tjänst.

Anställbarhet och företagaranda

Vår banbrytande metodik och direktkontakt med de bästa proffs förbereda dig för att ta sig an utmaningen att svara på behoven inom sektorn.

högspecialiserade personal som gör vår lärarkår ett av våra kännetecken.

gastro

Varför studera denna grad?

 1. Du kommer att förstå grunderna i klassisk mat och studera noggrant produkten och dess funktioner för att dra full nytta.

 2. Du kommer att behärska de mest innovativa tekniker och utveckla din kreativa potential; du kommer att kunna konfigurera en unik och originell mat.

 3. Du kommer att upptäcka kulinariska tekniker från hela världen och lära sig att integrera framgångsrikt utvidga utbudet av dina kunskaper.

 4. Du kommer att utveckla en mer komplett professionell profil genom att studera olika områden, såsom konfektyr och bageri.

 5. Rummet har verktyg som behövs för ditt kök är så gott som lönsam.
gastro
 1. Du vet förstahands de mest framgångsrika affärsmodeller och kommer att vara à jour med de senaste trenderna internationellt.

 2. CEU Cardenal Herrera University och Gasma satsa på en innovativ metod och en aktiv roll studenter: praktiska övningar, Masterclass, workshops, besök ... 8. Du kommer att lära av den erfarenhet och expertis av vår Kocklandslaget och ledande experter inom Gastronomic Management.

 3. Du kommer att satsa för nätverk, och driva din egen kulinariska gemenskap genom kontakt med kockar och personal som arbetar i din utbildning.

 4. Du kommer att slutföra din inlärning med 530 timmars praktik där du kommer att upptäcka det dagliga livet för de bästa restaurangerna i Spanien.
gastronomi

Adresserat till

företagande

 • Masterprogrammet riktar sig till studenter och yrkesverksamma med en entreprenörsanda som vill göra ett kvalitativt språng i sin utbildning och i sin yrkeskarriär.
 • Studenter Övre / mellanstadiet matlagning och catering (Hospitality).
 • Akademiker i gastronomi och måltidskunskap
 • University examen i Management / Hospitality och Tourism Management med specifik nämner i gastronomi och Catering
 • Restaurering yrkesverksamma som vill öka din karriär med en utbildning på högsta nivå.
gastrogastronomi
Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University.

Gasma is the Gastronomy and Culinary Management Campus from CEU Cardenal Herrera University. Läs mindre
Castellón de la Plana