Läs den officiella beskrivningen

Industridesignern utvecklar projekt för industri- och detaljhandelsmarknaden. Syftet med denna verksamhet är att skapa en produkt som uppfyller inte bara konsumenterna utan också på marknaden. The Master erbjuder en utbildning som omfattar inte bara de forskningsområden men definitionen produktkonceptet, dess tillkomst, dess utveckling fram till projektkommunikation.

Den didaktiska delen följer filosofin "användarcentrerad" (med fokus på användare) och så formgivaren utanför fokus anser de sociala och miljömässiga konsekvenserna av produkten. Användningen av en öppen, multidisciplinär metod hjälper traditioner och kulturella kunskaper om studenter kan exponeras, vilket ökar dialog och utbyte av idéer under den kreativa processen.

Samarbete med ledande företag på den industriella marknaden syftar till att förbättra yrkesutbildning genom workshops och studieprojekt som ger eleverna möjlighet att uppleva i praktiken är förhållandet med en potentiell kund.

Programmet kombinerar instrument och operativa färdigheter på ett professionellt blivande. Eleverna kommer att få möjlighet att arbeta med modellering och dator laboratorier som är utrustade med den senaste 2D och 3D-program.

INTRÄDE

Kommer att tas upp till Master examen i industriell design, arkitektur, teknik eller motsvarande kurser, studenter som kommer från designskolor och konst och kandidater som har vunnit betydande yrkeserfarenhet på området. Antal begränsade utrymmen. Antagningsprocessen är baserat på utvärdering av CV, portfölj och en intervju. Ansökan om antagning ska skickas till SPD Akademiska Office.

VARAKTIGHET

Varaktigheten Kursen är 15 månader, från oktober till december följande år. Närvaro är obligatorisk - heltid - 1500 timmar inklusive klass lektioner, genomför projekt och scen.

ETAPP

I slutet av den didaktiska programmet kommer utexaminerade kunna göra en praktik på tre månader i företag, myndigheter eller institutioner inom sektorn.

SPRÅK

Mästaren ges på engelska

DIPLOM

Efter att övervinna tentamen ska studenten få en University magisterexamen utfärdas av IULM och SPD. Programmet är 60 poäng CFU / ECTS.

Program undervisas på:
Engelska

Se 10 fler kurser från Scuola Politecnica di Design SPD »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
15 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

INDUSTRIAL DESIGN Slide Show