Magister i inredning för lyxritt (båt, privat jet och helikopter)

Allmänt

Programbeskrivning

mästare i inredning för lyx åkattraktioner (yacht, privat jet och helikopter)

Den inredningsarkitekt är det kreativa sinnet som är ansvarig för att utforma de inre utrymmena i en myriad av olika miljöer: prestigefyllda butiker väljer klubbar, exklusiva resorts, privata bostäder eller lyxbåtar. Det anses i alla avseenden en designer av interiörer och hans expertis måste med nödvändighet omfatta ett brett spektrum av områden som arkitektur, design, mode och konst. Det är ett yrke som kräver färdigheter, estetisk känsla och förmåga att förnya sig, i syfte att föreslå utmärkt kvalitet idéer som kan attrahera och tillfredsställa de mest krävande eliten.

De mest kända inredare, som i själva verket är ofta liknas vid verkliga konstnärer och deras namn förekommer i tidningar och dagstidningar över hela världen. De är mycket eftertraktade personligheter och ta itu med människor som är mycket framträdande och hög social status på en daglig basis.

Syftet med Master kursen är att utbilda yrkesverksamma som är specialiserade på lyx sektorn, att utveckla sina kunskaper för att utforma det inre utrymmet av de mest lyxiga element "Yacht- Privat jet Helikopter". De kommer att kunna kombinera sin egen kreativa stil med behoven hos olika kunder, ägna särskild uppmärksamhet åt de estetiska aspekterna, men också de praktiska och funktionella och kära, och samtidigt respektera de högsta standard.

Kursprogrammet är uppbyggt på ett sådant sätt att ge studenterna både med praktiska färdigheter, med en omfattande bakgrund på planerings utrymmen och 3D och CAD-konstruktion, och med teoretiska kunskaper, med särskild hänsyn till den som studerar material och sökandet efter nya trender, teckning från panorama av arkitektur, design, konst, och lära sig de senaste teknikerna i samband med utställningen design, ljus, design och ljuddesign.

I slutet av Master kursen kommer studenterna ha utvecklat en fördjupad kunskap i arkitektur och design, kommer de att ha förvärvat en perfekt behärskning av de frågor som rör Luxury system produkt och kommer att ha fått de färdigheter som behövs för att utveckla en inredning projekt genom sina olika stadier: från sin uppfattning till sin utformning, upp till kontroll av den faktiska projektgenomförande.

Kursen syftar till att:

 • Studenter som redan har förvärvat en god förberedelse i design.
 • Yrkesverksamma inom sektorn som vill finslipa sina färdigheter.
 • Studenter som inte har en relevant bakgrund, men som kan fylla i sina kulturella och operativa brister genom att delta i fortbildningskurser.

Studieplan

 • History Of Design
 • Inredning Projekt: Design of Luxury Lifestyle
 • Inredning Spaces of Yacht- Privat jet Helikopter
 • Digital Presentation: 3D Advanced Rendering
 • Trend Intelligens efter lyx Rides
 • Samtida Inomhus: Material och teknik
 • Visuell kultur och modern konst
 • ljuddesign
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Haute Future Fashion Academy is an high-level training institution in the sector of High End Luxury Fashion, Haute Couture and Concept Design. It was set up in Milan, the international capital of Fash ... Läs mer

Haute Future Fashion Academy is an high-level training institution in the sector of High End Luxury Fashion, Haute Couture and Concept Design. It was set up in Milan, the international capital of Fashion and Design, with the aim of training a new generation of Creative Directors and Strategic Managers and to provide a practical response to the demand for increasingly diversified and specialised professional figures... Läs mindre