mästare i konstterapi

Adler School of Professional Psychology

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

mästare i konstterapi

Adler School of Professional Psychology

MA i Art Therapy


Djup respekt för individens integritet, stark övertygelse om den helande dimension i den kreativa processen, ett engagemang för att hjälpa människor-det är dessa egenskaper som en framgångsrik konst terapeut. Adler School Master of Arts i Counseling Psychology: Art Therapy program kommer att hjälpa dig att utveckla dem.


Programmet kombinerar traditionell rådgivning teorier och tekniker med en förståelse för de psykologiska aspekterna av den kreativa processen. Programmet förbereder studenter för att arbeta i en mängd olika kliniska, pedagogiska och sociala tjänster inställningarna med olika befolkningar. Dessa inställningar omfattar medicinska och psykiatriska sjukhus, grundskolor och gymnasieskolor, wellness center, barns organ, kriminalvård, geriatriska inställningar, droger och alkohol behandlingsprogram, gemenskap psykisk vårdcentraler, och vindskydd våld.


Konst terapeuter väljer material och interventioner som är lämpliga för sina kunders behov och sessioner design för att uppnå terapeutiska mål och syften. De använder den kreativa processen för att hjälpa sina kunder att öka insikt och omdöme, hantera stress, bearbeta traumatiska upplevelser, öka kognitiva förmågor, har bättre relationer med familj och vänner, och uppnå större självförverkligande.

&nbsp


Licensure


Efter avslutad Master of Arts i Counseling Psychology: Art Therapy program, kommer du att kunna ansöka om registrering som en konst terapeut och sitta för Licensierade professionella rådgivare undersökning i Illinois. Med extra övervakad erfarenhet, kan du sitta på den Licensierade Klinisk professionell rådgivare undersökning i Illinois. Den American Art Therapy Association har godkänt detta program.

&nbsp


Förkunskapskrav


• En studentexamen examen tjänade från en högskola eller ett universitet regionalt ackrediterade av en nationellt erkänd ackreditering av organ eller en motsvarande examen från ett internationellt college eller universitet

• En GPA på 3,0 eller högre på en 4,0 skala för grund-och forskarutbildning kurser

• Slutförande av följande 15 timmar termin kredit i psykologi med kvaliteter av "C " eller bättre:

• Allmän eller inledande psykologi, onormal psykologi, teorier om personlighet och metoder forskning eller statistik. Dessutom är en kurs i livslängd utveckling eller barns och ungdomars utveckling som krävs för att uppfylla AATA utbildningnormer. Motsvarande kurser inom andra samhällsvetenskaper kan också övervägas.

• 18 termin kredit timmar, eller 27 kvartal timmar kredit, i studio konst är skyldiga att visa kunskaper och disciplinerat engagemang för bildkonsten i 3 eller fler medier

• En portfölj med ursprungliga konstverk: 15 exempel i tre eller fler olika medier visar kompetens med konst material

• Sökande som uppfyller behörighetskraven standarder kommer att kallas till en intervju med lärare

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Kanada - Vancouver, British Columbia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Chicago, Illinois
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Kanada - Vancouver, British Columbia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan