Magister i konstutbildning

Allmänt

Programbeskrivning

skillnader Course

Kursen kvalificerar yrkesverksamma inom utbildning och närliggande områden för att ge dem specifika kunskaper om praxis och konstnärlig reflektion, från ett historiskt sammanhang och socio-kulturella konst, dess relation med skolan, och olika områden kunskap, vilket gör att institutionen i sin yrkesutbildning uppgift gynnar utvecklingen av kommunicerbarhet, kreativa uttryck, undersökande beteende genom att skapa positiva interaktioner med den sociala världen. Sålunda ger kursen stöd genom utbildning för en praxis som uppmuntrar intellektuella potential, kreativa och personliga of Arts lärare, utvecklingsstudier och forskning i konst, från aspekter som Utbildning, kultur, musik, teater och korpral uttryck.

allmänt ändamål • Yrkesutbildning och närliggande områden kvalificera att förse dem med specifika kunskaper om praxis och konstnärlig reflektion, ur ett historiskt och socio-kulturella konst, dess relation med skolan, och olika områden kunskap. Särskilda mål • Låt institution i sin yrkesutbildning uppgift gynnar utvecklingen av kommunicerbarhet, kreativa uttryck, undersökande beteende genom att skapa positiva interaktioner med den sociala världen; • skapa fördelar i mänskligt beteende genom den konstnärliga fenomen; • Ge stöd av utbildning för en praxis som uppmuntrar intellektuella potential, kreativ och personlig of Arts lärare; • Utveckla studier och forskning inom konst, från aspekter såsom utbildning, kultur, musik, teater och korpral uttryck.

PUBLIK

Akademiker som arbetar inom utbildning (spädbarn, primär och sekundär), och relaterade områden, som är intresserade av konst Utbildade.

METODIK

Den pedagogik avgörs av varje lärare, som kan anta olika undervisningsstrategier som definieras i respektive utbildningsprogram (utbildningsplaner) som gynnade fallstudier; spel och simuleringar; konferenser; föredrag; seminarier; riktade undersökningar; grupparbete; praktiska lektioner i laboratoriet; diskussioner och utbyte av erfarenheter och läsa texter som tidigare tillgängliga.

Senast uppdaterad Nov 2016

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre