Magister i personalledning

Allmänt

Programbeskrivning

MA Human Resource Management Fyll

Behörighet:

De sökande måste hålla en apropriate Level 7 magisterexamen. Bevis på engelska språkförmåga på en nivå som motsvarar IELT s 6,5. Övriga meriter kan bedömas från fall till fall.

Minimiålder:

19 yrs

Varaktighet:

6 månader

Intag Datum:

Januari, april, juli och oktober i Masters-programmet är utformat för att öka förståelsen och kompetens som vunnits genom yrkeskvalifikationer och att utveckla förmågan att tänka strategiskt om ledning och organisatoriska förändringar.

Graden delas ut av University of Northampton och levereras via våra partners LSM. Stratford College ger kompletterande state of the art, kurser hjälpa dig att klara din akademiska program med lätthet. Dessa kompletterande kurser inte utgör en del av utbildningsprogrammet levereras genom LSM och är inte obligatoriskt att uppnå graden examen. De tillhandahålls av Stratford College till alla studenter att hjälpa hjälpa eleverna med sina studiefärdigheter. Vi är stolta över att ge fokus och uppmärksamhet till våra studenter. Vi identifierar sina förbättringsområden och erbjuda hjälp och stöd de behöver för att slutföra sina akademiska programuppdrag med lätthet! Detta inkluderar utbildning eleverna att identifiera och ta itu med viktiga uppdragskrav, vilket ger inblick i en korrekt tillämpning av Harvard referenssystem och andra områden som ökar studentens förståelse för forskning, metod och andra viktiga studieteknik ..

kvalificerings~~POS=TRUNC Översikt

  • Credit Value 60 hp
  • Yrkesexamen 7

Modul Synopsis

Du kommer att genomgå "doktorsavhandling och forskningsmetoder" modulen genom detta laddning program. Studenter är skyldiga lämna sin avhandling tillsammans med forsknings. Detta förslag måste godkännas av handledaren.

The Research Proposal

Eleverna kommer att krävas för att lägga fram ett förslag forskning som beskriver forskningsmålen och hur man ska uppnå dem. När förslaget har lämnats in, kommer återkoppling lämnas av handledaren. Han / hon kommer då att diskutera vilka förändringar och förbättringar - om någon - krävs. Handledare vägleda eleverna genom minfält av forskning, och fungera som en mentor och källa till stöd.

avhandlingen

Avhandlingen ger möjlighet att undersöka och diagnostisera en faktisk mänsklig fråga resurs eller problem, för att samla in och analysera relevanta data, att härleda verifierbara slutsatser och ge rekommendationer för förändring och förbättring. Avhandlingen kan fatta ett teoretiskt eller empiriskt perspektiv.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally.

Stratford College provides tutorial services for high quality British education programmes and workshops locally and internationally. Läs mindre