Magister i Projektledning

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Magister i Projektledning

Hamdan Bin Mohammed Smart University

Master i projektledningsprogram på Hamdan Bin Mohammed Smart University - Dubai ger en unik möjlighet att möta de specifika krav som framtida företagsledare ställer, som vill utveckla sina yrkeskompetenser inom ett mycket konkurrenskraftigt område för projektledning (PM). Projektledning omfattar alla offentliga, privata och sociala organisationer som är inblandade i att hantera nya initiativ, produkter och tjänster. Dessutom, på en global marknad, är personer med distinkt projektledningskompetens och kompetenser avgörande för att uppnå organisatoriska mål och konkurrenskraft. Denna doktorandprojektledningsgrad ger dig möjlighet att utveckla en övergripande förståelse för hur man initierar, planerar, schemalägger, leder och fördjupar projekt genom att tillämpa moderna begrepp, principer och tekniker med hjälp av en blandning av online handledningstjänster, fysiska klasser och självstudier. Studien av projektledning vid HBMSU fokuserar på att tilldela och förvalta projektresurser. planera projektaktiviteter, styra projektfinansierar, hantera risker, hantera människor och underlätta organisationsförändringar.

Master i projektledning grad vid HBMSU betonar optimeringen av de viktigaste projektledningens dimensioner av kvalitet, kostnad och tid med hjälp av beslutsstödssystem inom offentliga, privata och sociala organisationer. Detta ackrediterade program, levererat med flexibla, personliga inlärningsplaner, passar för upptagna proffs som vill utveckla de avancerade färdigheter som krävs för att lyckas i en globaliserad miljö.

Målgrupp

Programmet är för de kandidater som önskar erhålla kvalifikationer som kan förbättra sina anställningsutsikter inom projektledning, och vill utveckla kritiskt tänkande och övning i internationell och branschspecifik projektledning. Programmet är också idealiskt för personer som är involverade i planering, förvärv, installation och underhåll av en IT- eller telekommunikationsinfrastruktur.

Programmål

  • Utveckla elevernas förmågor och färdigheter för att effektivt hantera projekt.
  • Utveckla elevernas kunskaper, förmågor och färdigheter för att visa ledarskap som projektledare.
  • Utveckla elevernas kunskap, förmågor och färdigheter för att konceptualisera och skapa nya projekt.
  • Ge eleverna den samtida kunskaper och färdigheter som används vid involvera olika intressenter för eh framgångsrik planering och genomförande av projekt.
  • Ge eleverna en förståelse för modeller och principer för affärskompetens. Utveckla excellensfokus genom TQM och Business Process Management.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
  • Arabiska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
8 terminer
Heltid
Price
Pris
97,416 AED
Information
Deadline
Locations
Förenade arabemiraten - Dubai, Dubai
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Förenade arabemiraten - Dubai, Dubai
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan