Magister på marknadsföring frankrike-australien dubbla examen

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Presentation

Detta värderas partnerskap mellan IPAG Business School och University of Newcastle möjligt för studenter att bedriva en dubbel examen i ett av tre områden:

  • Master of Business,
  • Master of Marketing,
  • Master of Human Resource Management.

66246_728x290.gif

Var och en av Newcastle masterprogram innehåller ett särskilt fokus på marknaderna i Asien-Stillahavsområdet och deras betydelse i den globala affärsmiljön. Dessa tre herrar är utformad för studenter som har examen från ett brett spektrum av affärsprogram och som vill uppgradera och uppdatera sina kunskaper och färdigheter för den nya globala affärsvärlden. Studenterna kommer att utveckla strategiska ledningskompetens i de huvudsakliga besluts områden av deras program och undersöka nya frågor i den moderna affärsmiljön.

Dessa program ges på engelska och består av två delar:

  • 1: a terminen på IPAG Business School Nice,
  • 2: a terminen på Newcastle University.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies.

Located in the heart of Paris, IPAG Business School offers international students the exciting opportunity to experience a lively urban environment alongside their academic studies. Läs mindre
paris , Trevlig , london , edinburgh , New York , Sydney , Cardiff + 6 Mer Mindre