Magister i Operationsforskning och Informationsteknologi

Allmänt

Programbeskrivning

Magister i Operationsforskning och Informationsteknologi

30746_TECH_20140819_251_thumbnail_280_157_c1.jpg

Företagen av alla slag och storlekar är överflödiga i data och hungriga för skickliga analytiker och informationsforskare som kan använda dessa data för att göra insiktsfulla beslut i realtid. Cornell Tech master i Operations Research and Information Engineering (ORIE) ger dig matematisk modellering och dataanalys som du behöver för att kunna fatta beslut som förbättrar kundtillfredsställelse och effektivitet.

Lär dig där Rigor möter innovation

Cornell Tech ORIE-mästare kombinerar Cornell Universitys akademiska rigor med energi och möjligheter som följer med att studera i hjärtat av New Yorks tekniska uppstartssamhälle.

Leds av fakulteten som aktivt formar framtiden för Big Data, kommer du att behärska invecklingarna av datamodellering, maskininlärning och prediktiv analys. Du kommer att få kommersiellt sammanhang för din tekniska expertis genom klasser i näringsliv och entreprenörskap. Arbetar i korsfunktionella team med dina klasskamrater - som kommer att omfatta ambitiösa unga jurister, ingenjörer, marknadsförare och produktchefer - du skapar egna företag i Startup Studio och utvecklar verkliga lösningar för kunder i Product Studio-programmet. På bara ett år kommer du att utbilda dig med de färdigheter, erfarenheter och nätverk du behöver för att starta upp och etablera företag lika sakta data för att driva kundvärdet.

Vem ska ansöka?

Cornell Tech ORIE Masters är idealisk för studenter med en passion för att söka data och använda databaserade insikter för att forma affärsbeslut. De minimala tekniska kraven är att du har genomfört en kurs om optimering, en kurs på mellannivå sannolikhet och statistik och en kurs på mellannivå planering innan ansökan.

En magisterexamen i Operations Research and Information Engineering (ORIE) erbjuds också på Cornell's Ithaca campus med fokus på att bygga traditionella matematiska, vetenskapliga och tekniska färdigheter, snarare än Cornell Tech mer data-driven tillvägagångssätt för att undervisa matematiska och modellering färdigheter för att informera strategiska beslut.

Ämnen som omfattas

 • Optimeringsmetoder
 • Probabilistisk analys
 • Maskininlärning
 • Datavetenskap
 • Modellering under osäkerhet

FUNKTIONSKURS

Optimeringsmetoder

Krediter 3.00

Kursen omfattar algoritmiska och beräkningsmässiga verktyg för att lösa optimeringsproblem med målet att tillhandahålla beslutsstöd för företagsintelligens. Vi kommer att täcka grunden för linjär, heltal och olinjär optimering. Vi kommer att betona optimering som ett storskaligt beräkningsverktyg och visa hur man kopplar programmeringsspråk, som Python, Java och C, med optimeringsprogram, som Gurobi och CPLEX, för att utveckla beslutsfattande system för industriell styrka. Vi kommer att visa hur vi införlivar osäkerhet i optimeringsproblem. Under hela kursen kommer vi att täcka en rad moderna applikationer och visa hur man distribuerar storskaliga optimeringsmodeller.

Karriär inom fältet

 • Analytiker
 • Datavetenskapare
 • Produktchef
 • Startstiftare

Vad din schema kan se ut

På hösten tar du morgonklasskurser i optimeringsmetoder, modellering under osäkerhet och tillämpad maskininlärning. Du spenderar eftermiddagar som arbetar med teambaserade projekt i produktstudio och idrifttagningsidéer och lär dig från industriledare i Conversations in the Studio.

På våren tar du morgonklasskurser i Service Systems

MEng Application Timeline

Cornell Tech erbjuder tre ansökningsrundor. Sökande uppmanas att lämna in sin ansökan när de är redo. Vi kommer att överväga sökande som gäller i varje ansökningsomgång. Vi granskar ansökningar när vi tar emot dem.

Ansökningsfristerna för 2018-2019 är följande:

Runda 1 - Onsdagen den 5 december 2018 kl. 11:59 ET

Round 2 - Friday, 15 February, 2019 at 11:59 ET

Efter ansökningsdagens sista ansökningsdag kommer anmälningsutskottet att granska ansökningar på rullande basis

Ansökningskrav

För att kunna övervägas måste alla sökande tillhandahålla följande i sin onlineapplikation:

Återuppta

Du måste lämna in en aktuell resumé tillsammans med din ansökan. Med hjälp av LinkedIn får du möjlighet att automatiskt fylla i den anställnings- och utbildningsinformation som anges i din online professionella profil. Observera att all information som är automatiskt populär från LinkedIn kan redigeras.

Personligt uttalande

Här på Cornell Tech kommer du att vara en del av en miljö där kreativitet, teknisk djup och ledarskap delar plats vid bordet. Vi värdesätter uttryck för vem du är och vad du lägger till i denna formel. Vänligen skicka ett uttalande på ett till två sidor som beskriver ditt intresse för detta program hos Cornell Tech . Din inlämning bör belysa personliga erfarenheter som visar din kreativitet, ledarskap och tekniska förmågor.

Frigör särskilt att utarbeta tekniska projekt du har genomfört, deras kreativa och tekniska aspekter. några entreprenörs- eller ledarskapsupplevelser dina professionella karriärmål den fördel du föreställer att vara en del av det tekniska ekosystemet i New York City; och varför det här programmet är det för dig.

Ett rekommendationsbrev

Rekommendationer bör vara fakultetsmedlemmar eller andra personer som känner sökandena professionellt och har sett dem spela en viktig roll i stora projekt. Rekommendationer måste lämnas in online.

GRE

GRE är obligatorisk för tillträde till Cornell Tech . Alla officiella testresultat bör rapporteras direkt till Cornell University. Studenter som har erhållit (eller kommer att ha erhållit) en kandidatexamen från Cornell University är undantagna från GRE kravet till master of engineering program. GRE institutionskoden för Cornell är 2098. Vänligen vara konsekvent i stavningen av ditt namn på både din ansökan och testresultatrapporten.

avskrifter

Transkript från varje tidigare högskola eller universitet krävs och måste laddas upp online med ansökan. Godkända studenter kommer att behöva lämna in ett officiellt utskrift direkt till Cornell University Graduate School före matrikulering.

Anmälningsavgift

En icke återbetalningsbar ansökningsavgift på $ 95 måste lämnas in med onlineapplikationen.

Internationella sökande

avskrifter

Utöver de ovannämnda programkraven måste internationella sökande tillhandahålla en certifierad engelsk översättning av transkript om originalspråket inte är engelska. Framgångsrika internationella sökande kommer att ha erhållit en examen från en högskola eller universitet med erkänd stående.

TOEFL

Sökande måste också visa kunskaper i engelska på engelska genom att testa engelska som ett främmande språk (TOEFL). Officiella TOEFL-poäng måste skickas till Cornell University Graduate School. Institutionskoden är # 2098. Cornells officiella minsta delresultat för varje element i TOEFL är följande:

 • Skrivning: 20
 • Läser 20
 • Lyssna 15
 • Talar 22

TOEFL-kravet kan undantas om sökanden uppfyller minst ett av dessa kriterier:

 • Är en medborgare i USA, Australien, Kanada (utom Quebec), Irland, Nya Zeeland eller Förenade kungariket.
 • Har studerat i heltidsstatus i minst två akademiska år inom de senaste fem åren i USA, Australien, Irland, Nya Zeeland, Storbritannien eller med engelskspråkig instruktion i Kanada eller Sydafrika. Du måste skicka ett avskrift som visar att du har gått på college på en av dessa godkända platser.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepr ... Läs mer

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepreneurs and students in a catalytic environment to produce visionary ideas grounded in significant needs that will reinvent the way we live. Läs mindre