Magister i agribusiness Management

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Under beskydd av

136784_Agribusinesspatronage.png

Rome Business School Master in Agribusiness Management ger en högsta ledarutbildning som kombinerar ekonomiska, strategiska och planeringstekniker och djup kunskap om marknaden med mekanismerna och dynamiken i jordbruksföretaget. Programmets kvalitetsundervisning och nätverkstjänster bidrar alla till att göra det perfekt passande för alla som vill stiga till toppen i världen av jordbruk, jordbruk, livsmedelsproduktion eller i uppstart agribusiness system med ett tankesätt fokuserat på innovation och hållbarhet.

agribusiness-food-sector.ashx?h=640&w=1800

Programstruktur

Rome Business School Master Agribusiness Management är strukturerad för att ge deltagarna en ändå förberedelse för Agribusiness-sektorn och avgörande aspekter av andra relaterade områden, med början med en bred översikt över den bredare förvaltningsvärlden och fortsätter sedan med analysen av alla specifika ämnen och aspekter av Agribusiness Development and Management. Det ger dig en djupgående inblick i innovativt och ansvarsfullt ledarskap, dess trender och bästa praxis, samt hur du effektivt kan tillämpas på jordbruksindustrin.

Lärandemål

I slutet av studiekursen kommer deltagarna att lära sig att:

 • Förstå egenskaperna och trenderna för livsmedelsmarknaden för jordbruk och den roll som lantbrukare, industriister och deras representanter spelar i organisationer.
 • Erkänna skärningspunkten mellan jordbruksindustri med andra områden av ekonomiskt och socialt intresse, till exempel ekonomisk utveckling och det innovativa och hållbara sättet att producera och diversifiera företag (ekologiskt jordbruk, biobränslen, biogas, cirkulär bioekonomi, grön ekonomi, etc.).
 • Identifiera och hantera de viktigaste livsmedelsföretagens egenskaper och utveckla effektiva ledningsstrategier.
 • Utveckla en global affärsplan för livsmedelsföretag, företagens canvasmodell.
 • Använd de mest avancerade marknadsföringsteknikerna för att främja hållbarhet inom livsmedelssektorn och organisationerna.
 • Förstå och använda projektledningstekniker för gårdar.
 • Hantera livsmedelskedjan inom jordbruket.
 • Lär känna start-ekosystemet relaterat till jordbruksindustri och utvecklingsmålen för FN: s hållbarhet.
 • Behärska användningen av ny teknik och innovation inom jordbrukare eller industriorganisationer och de mest avancerade verktygen och produktionskanalerna för hållbart ekologisk jordbruk och livsmedelsutveckling.
 • Känner till de internationella organisationerna som är verksamma inom livsmedelssektorn och den internationella politiken och stödet i samband med denna ekonomiska sektor.

Karriärmöjligheter

Med vår hjälp kan du skapa din karriärstrategi via en resa med självreflektion, utforskning och prestation. Detta program är utformat för att hjälpa dig att bygga en solid väg mot en framgångsrik karriär och professionell framtid samt att hitta möjligheter i linje med dina ambitioner och förväntningar. I synnerhet erbjuder skolan följande tjänster till de inskrivna eleverna:

 • Individuellt karriärrådgivningsmöte
 • Rome Business School officiella karriärportal
 • Professionella workshops
 • Rome Business School Talent Focus
Senast uppdaterad Aug 2020

Om skolan

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Läs mer

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Läs mindre
rom , Italien online + 1 Mer Mindre