MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Accessoardesign på distans i madrid, Spanien 2020

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Accessoarer Design program erbjuder studenter möjlighet att studera ett unikt sätt nisch. Dessa program fokuserar ofta på att ge en väl rundad design utbildning genom täcker ämnen som teckning, samt ger en fördjupad studie i skapandet av specifika typer av bitar.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Madrid City är huvudstad i Spanien. Det är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare. Den har en arena som heter Las Ventas som värd för den årliga tjurfäktning evenemanget. Staden har många offentliga och privata universitet.

Be om information Masterexamina i Accessoardesign på distans i madrid i Spanien 2020

1 Resultat i Accessoardesign, madrid, Distansutbildning Filter

Master i Mode Accessoarer Design

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Exekutiva kurser
<
Heltid
<
9 månader
Spansk
Campusstudier
Internet

Master of Fashion Accessories Design erbjuder alla nödvändiga färdigheter så att studenter kan gå med i ett team av en design av tillbehörs varumärke eller genomföra ett perso ...

Läs mer