MASTERSTUDIES

Se alla masterprogram i Affärsinformationssystem på deltid i Asien 2020

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Affärsinformationssystem på deltid i Asien 2020

3 Resultat i Affärsinformationssystem, Asien Filter

Master of Business Information Systems (MBIS)

Monash University Malaysia
Exekutiva kurser
24 Feb 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier

Master of Business Information Systems förbereder dem med tidigare kvalifikationer inom valfri karriär inom karriär inom big data-analys, informationssystemanalys och design, ...

Läs mer

Civilingenjör I Företagsinformation Management

Heriot-Watt University Dubai
MSc
Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Vår MSc Business Information Management program erbjuder en stark och ganska unik kombination av praktiska, analytiska och teoretiska kurser. Det kommer att bygga din kompeten ...

Läs mer

Master i Business informationssystem

ĐẠI HỌC VIỆT- ĐỨC
Exekutiva kurser
Sep 2020
<
Deltid
<
5 terminer
Campusstudier

Master of Business Information Systems är en professionell forskarutbildning som förbereder eleverna för innovativa karriärer som affärs tekniker.

Läs mer