Se alla masterprogram i Affärsinformationssystem i Vietnam på deltid 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.Vietnam officiellt Socialistiska republiken Vietnam, är den ös… Läs mer

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Vietnam officiellt Socialistiska republiken Vietnam, är den östligaste land i Indokina halvön i Sydostasien. Under 2011 Vietnam hade totalt 163 universitet (inklusive ledande högskolor och institut).

Börja idag Bästa masterprogrammen i Affärsinformationssystem i Vietnam på deltid 2020

Läs mindre
ĐẠI HỌC VIỆT- ĐỨC
Ho Chi Minh City, Vietnam

Master of Business Information Systems är en professionell forskarutbildning som förbereder eleverna för innovativa karriärer som affärs tekniker.

Master of Business Information Systems är en professionell forskarutbildning som förbereder eleverna för innovativa karriärer som affärs tekniker. -
Exekutiva kurser
Deltid
5 terminer
Sep 2020
Campusstudier