MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Affärskommunikation på deltid i madrid, Spanien 2020

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

En Master i Business Communication Examen innehåller element från Master i Business Administration men fokuserar på kommunikation inom och utan ett företag. Detta innebär PR, marknadsföring eller företagets rykte förvaltning.

Spanien, officiellt Konungariket Spanien, är en suverän stat och en medlemsstat i Europeiska unionen. Det ligger på den iberiska halvön i sydvästra Europa. Spanska universitet reglera tillträdet till sina egna grader och de rätta akademiska avgifter. De kan också erbjuda inofficiella påbyggnadsexamina. Huvudstaden Madrid har troligen det största antalet barer per capita i någon europeisk stad och ett mycket aktivt nattliv.

Madrid City är huvudstad i Spanien. Det är ett storstadsområde med över 3 miljoner invånare. Den har en arena som heter Las Ventas som värd för den årliga tjurfäktning evenemanget. Staden har många offentliga och privata universitet.

Be om information Masterexamina i Affärskommunikation på deltid i madrid i Spanien 2020

4 Resultat i Affärskommunikation, madrid Filter

Magisterexamen i Business Management of Communication

Universidad de Navarra
Exekutiva kurser
<
Heltid
<
8 månader
Spansk
Campusstudier

Kommunikationsbolagen är unika i sitt slag. De kräver chefer med särskild utbildning för att förstå deras problem och deras utmaningar. Mästaren förbereder sina deltagare i tv ...

Läs mer

Magisterexamen i politisk och kommersiell kommunikation

ID Digital School
Exekutiva kurser
<
Heltid
Spansk
Campusstudier
Internet

Magisterexamen i politisk och kommersiell kommunikation av den prestigefyllda ID Digital School , erbjuds i två modaliteter: On-site eller distansundervisning. Den kombinerar ...

Läs mer

Master i social kommunikation

Universidad Complutense de Madrid
Exekutiva kurser
Sep 2020
<
Heltid
<
4 terminer
29 May 2020
Spansk
Campusstudier

Målet med magisterexamen i social kommunikation är att utbilda lärare i teoretisk och metodisk kunskap om kommunikation och dess tillämpningar.

Läs mer

MIM - Master i International Management - Business Communication

United International Business Schools
Exekutiva kurser
06 Apr. 2020
<
Online och Campus-kombinerat
<
Heltid
<
Deltid
<
9&nbsp;-&nbsp;36 månader
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Heltidsstuderande kan få en masterexamen på 1 akademisk år på 9 månader, för totalt tre fjärdedelar om 20 hp, eller inom 12 månader när man sprider arbetsbelastningen. ...

Läs mer