MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Agronomi i Europa 2020

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Agronomi är studiet av jord och växter, så ett program på detta område bör ge studenterna kurser relaterade till växtbiologi. Kurser kan även omfatta ämnen som jordbruk principer, gröda genetik, globala jordbruksfrågor och förvaltning av naturresurser.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterprogram i Agronomi i Europa 2020

7 Resultat i Agronomi, Europa Filter

Master ingenjör för agronomi och livsmedelsindustri

UniLaSalle
Exekutiva kurser 01 January 2020 Heltid Franska Campusstudier

Utfodring planet hållbart och varaktigt sätt vara aktör i jordbruks- och övergångar (energi, miljö ...): det är de utmaningar för ingenjörer inom jordbruket.

Läs mer

Civilingenjör i lantbruksingenjör

Universidade de Trás-os-Montes e Alto Douro
Exekutiva kurser 01 October 2020 Heltid Portuguese Campusstudier

Civilingenjöringenjöringenjöringen utbildar och kvalificerar akademiker med en solid vetenskaplig och teknisk bakgrund för att planera, utforma och hantera jordbruks- och agro ...

Läs mer

Master i Agronomic Engineering

Universidad de Leon
Exekutiva kurser 23 September 2020 Heltid Spansk Campusstudier

Vi utbildar utbildad personal för att utöva, med totala garantier, det reglerade yrket inom jordbruksingenjör på en alltmer komplex och konkurrenskraftig arbetsmarknad.

Läs mer

Magisterexamen i integrerat växtskydd

Jaume I University (Universitat Jaume I)
Exekutiva kurser 01 September 2020 Heltid Spansk Campusstudier

Master of Integrated Crop Protection svarar på behovet av jordbruket för att få personal att fatta beslut kontroll av skadedjur, sjukdomar och ogräs med ekonomiska, toxikologi ...

Läs mer

Magisterexamen i agronomiska ingenjörs

Universidade de Évora
Exekutiva kurser 01 October 2020 Heltid Portuguese Campusstudier

Denna utbildning kompletterar agronomiska utbildning och tillhörande 1 cykel, införa fler material med anknytning till teknik tillämpas på Lantbruksuniversitet, och lantbruks ...

Läs mer

Mästare i agronomi (integrerat växtskydd)

Российский университет дружбы народов
Exekutiva kurser 01 September 2020 Heltid Campusstudier

Relevansen av detta program härrör från det faktum att de samtida problemen med agronomi är nära relaterade till olika faktorer av ekologisk, ekonomisk och teknisk natur.

Läs mer

Magisterexamen i djur produktionsteknik

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Exekutiva kurser 01 October 2020 Heltid Portuguese Campusstudier

Är allmänna färdigheter i detta EM naturligtvis förvärv och vidareutveckling av vetenskaplig och teknisk kunskap inom olika områden av animalieproduktionen.

Läs mer