Filter
Masterexamina
Europa Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Algebra Europa 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Se alla masterprogram i Algebra Europa 2019

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:
PhD

2 Resultat i Algebra, Europa

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
PhD
University of Bucharest

Master i algebra, geometri och kryptografi ... [+]

Typ av studier: Heltid

Studietid: 4 terminer

[-]
Rumänien Bucharest
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Linnaeus University

Detta program passar alla som är intresserade av matematik och vill tillämpa sina färdigheter för problemlösning och för att skapa nya matematiska modeller. Det ger dig o ... [+]

Den teknik vi använder i dagens samhälle ökar i allt större utsträckning utifrån matematiska modeller och beräkningar.

Detta program passar alla som är intresserade av matematik och vill tillämpa sina färdigheter för problemlösning och för att skapa nya matematiska modeller. Det ger dig också möjlighet att starta en akademisk karriär.

Det finns tre specialiseringar (hela slutet med ett masterprojekt).

Algebra med kryptering och kodning: Du studerar allmänna kurser inom matematik och modellering förutom kurser i algebra, talteori, kryptografi och kodningsteori.

Vi har också ett avtal med Insubrias universitet i Como i Italien, där ett motsvarande program erbjuds. Det innebär att du har ett stort urval kurser att välja mellan. Du har också möjlighet att utan några studieavgifter studera en eller två terminer i Como för att få en så kallad dubbel examen, dvs en examen från två olika universitet, vilket kan vara en fördel om du överväger en internationell karriär.... [-]

Sverige Teleborg
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska