MASTERSTUDIES

Hitta masterprogram i Allmän administration på distans i New York, Amerikas förenta stater 2020

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Befälhavaren 's examen i offentlig förvaltning omfattar analyser av offentliga organisationer, policies och program. Individer som rekryterats i offentlig förvaltning kan studera regeringens beslutsfattande och beteende av valda och ej valda tjänstemän.

Distansutbildning är en metod för att leverera utbildning till elever som inte är fysiskt närvarande på campus. Olika undersökningar har visat att distansutbildning program kan vara så effektiva som konventionella klassrummet program ibland ännu bättre!

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Long Island, New York är inte bara den mest befolkade ön i landet, är det också den största ön också. Med en massiv befolkning på mer än 7.000.000 invånare, har ön två stora flygplatser inom dess territorium. Det är hem för många statliga och privata institutioner för högre utbildning som görs för att tillgodose den stora befolkningen.

Be om information Masterexamina i Allmän administration på distans i New York i USA 2020

5 Resultat i Allmän administration, New York, Distansutbildning Filter

MPA - Civilingenjörsexamen

Unicaf University (ZM)
Exekutiva kurser
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier
Online

MPA har utformats för att utveckla yrkesverksamma inom den offentliga sektorn, som förstår de alltmer komplicerade frågorna som utformar politik och projekt på lokal och natio ...

Läs mer

Master i Health Services Management (MPA)

Mercy College
Magisterexamen
September 2020
<
Heltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier
Online

Avancera din utbildning och karriärmöjligheter inom hälso- och sjukvård Sjukvårdschefer spelar en nyckelroll i dagens snabbt föränderliga hälsomiljö.

Läs mer

Master of Public Administration: sjukvården administration

Kean University
Exekutiva kurser
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Master of Public Administration: Health Services Administration Programmet förbereder de studerande för ledande befattningar inom hälso- och sjukvården organisationer. De kuns ...

Läs mer

Master of Public Administration: miljöledning

Kean University
Exekutiva kurser
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Master of Public Administration: Environmental Management förbereder de studerande för förvaltning sysslar med miljöfrågor inom den offentliga och den privata sektorn position ...

Läs mer

Master of Public Administration

Kean University
Exekutiva kurser
<
Heltid
<
Deltid
Campusstudier

Master of Public Administration Programmet är ackrediterat av National Association of skolor av Public Affairs och administration (NASPAA) och är utformad för att förbereda de ...

Läs mer