MASTERSTUDIES.SE

Se 6 masterprogram i Allmän utbildning på deltid

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Allmänna utbildningsprogram har i allmänhet målet att ge studenterna en solid grund för livskunskap och global kunskap. Studenter som slutför detta program söker ofta efterträffararbete eller fortsätter sin utbildning i ett visst ämne.

Masterprogram i Allmän utbildning på deltid

6 Resultat i Allmän utbildning Filter

Magisterexamen i utbildning

Open University Of Cyprus
Internet Heltid Deltid 2 år Kontakt Skolan Cypern Cyprus Online + 1 fler

Magisterprogrammet i utbildning syftar till att (a) undersöka pedagogiska studier med särskild tonvikt på organisation, administration, bedömning och läroplaner inom utbildning samt fortbildning, b) tillhandahållande av specialpedagogisk kunskap c) Samarbete med liknande program, europeiska och andra universitet och forskningscentrum, d) Förberedelse av ledande befattningshavare och forskare, det sammanhang där utbildning fungerar och viljan att agera kreativt och produktivt, och (e) tillhandahållande av tjänster till det bredare utbildningsområdet i pedagogiska frågor.

Master of Education

Columbia International University Online
Internet Heltid Deltid September 2019 Amerikas förenta stater Columbia

The Master of Education (PeM) förbereder praktiserande lärare för kristen skola administrativa, instruktions ledarskap och lärartjänster i USA och runt om i världen.

Masters i utbildningen

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 2 år Öppen antagning Spanien Barcelona

MA i utbildning framstår som ett resultat av en specifik samarbetsavtal mellan Högskolan i Jaén (Spanien), Universidad de León (Spanien) och Stiftelsen ...

University of Dundee Master of Education

Stafford
Kombinerat online och på campus Heltid Deltid Öppen antagning Libyen Tripoli Jemen Sana'a South Sudan Juba Amerikas förenta stater Washington Syrien Damascus Cypern Nicosia Iran Tehran Kanada Ottawa + 14 fler

Master of Education-programmet är viktigt för alla yrkesverksamma som arbetar i en pedagogisk miljö och vill förbättra sin professionella inlärning och förbättra möjligheterna till karriärutveckling. Eleverna kan skräddarsy den pedagogiska erfarenheten för att passa deras individuella erfarenheter, behov och intressen. Programmet kan nås helt på avstånd via universitets virtuella inlärningsmiljö.

Master's in Educational Sciences

University of Latvia
Campusstudier Heltid Deltid 1.2 - 2.5 år Kontakt Skolan Lettland Riga + 1 fler

Master degree program in Education Sciences offers students possibilities to widen and deepen knowledge in philosophy of education, sociology, psychology, comparative research, research methodology, adult education, multicultural education, in human behavior and education.

Master of Education

Concordia University Portland
Internet Deltid 1 år September 2019 Amerikas förenta stater Portland

Alla har den enda specialläraren som ändrat sitt liv. Du är den läraren för dina elever. Vi är den läraren för dig. Concordia University-Portland har utbildat utbildare i mer än 110 år och erkänner hur viktiga lärare är för elever, deras familjer och samhället som helhet. Framtiden för vår värld sitter i ditt klassrum varje dag - det är ett stort ansvar. Det är inte konstigt att du vill tjäna din magisterexamen i utbildning. Vårt ansvar? För att ge dig ett program som passar ditt schema, din karriär och ditt hjärta.