MASTERSTUDIES.SE

Se alla masterprogram i Allmän utbildning på deltid Europa 2019

En magisterexamen är en akademisk examen för personer som framgångsrikt beteckna en högre nivå av expertis. Det finns två huvudtyper av Masters - undervisade och forskning.

Ett allmänt utbildningsprogram kan vara en bra hopppunkt för en högskoleutbildning. Studenter kan lära sig värdebaserad och livsbaserad allmän kunskap för att bli informerade och väl avrundade medborgare i demokratiska samhällen.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Börja idag Bästa masterprogrammen i Allmän utbildning på deltid Europa 2019

3 Resultat i Allmän utbildning, Europa Filter

Magisterexamen i utbildning

Open University Of Cyprus
Internet Heltid Deltid 2 år Kontakt Skolan Cypern Cyprus Online + 1 fler

Magisterprogrammet i utbildning syftar till att (a) undersöka pedagogiska studier med särskild tonvikt på organisation, administration, bedömning och läroplaner inom utbildning samt fortbildning, b) tillhandahållande av specialpedagogisk kunskap c) Samarbete med liknande program, europeiska och andra universitet och forskningscentrum, d) Förberedelse av ledande befattningshavare och forskare, det sammanhang där utbildning fungerar och viljan att agera kreativt och produktivt, och (e) tillhandahållande av tjänster till det bredare utbildningsområdet i pedagogiska frågor.

Masters i utbildningen

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 2 år Öppen antagning Spanien Barcelona

MA i utbildning framstår som ett resultat av en specifik samarbetsavtal mellan Högskolan i Jaén (Spanien), Universidad de León (Spanien) och Stiftelsen ...

Master's in Educational Sciences

University of Latvia
Campusstudier Heltid Deltid 1.2 - 2.5 år Kontakt Skolan Lettland Riga + 1 fler

Master degree program in Education Sciences offers students possibilities to widen and deepen knowledge in philosophy of education, sociology, psychology, comparative research, research methodology, adult education, multicultural education, in human behavior and education.