MASTERSTUDIES.SE

Hitta masterprogram i Allmän utbildning på deltid in Riga, Lettland 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Ett allmänt utbildningsprogram kan vara en bra hopppunkt för en högskoleutbildning. Studenter kan lära sig värdebaserad och livsbaserad allmän kunskap för att bli informerade och väl avrundade medborgare i demokratiska samhällen.

Lettland, officiellt Republiken Lettland, är ett land i Baltikum i norra Europa. Det gränsar i norr av Estland, i söder av Litauen, i öster av Ryssland, och i sydöst av Vitryssland. Letterna är en baltisk människor, kulturellt relaterade till litauerna. Kapitalet är Riga som är hem till Lettlands universitet med mer än 23.000 inskrivna studenter.

Riga är inte bara den största staden i Lettland, men också ett kommersiellt och intäktsgenererande Centre. Riga har ett stort kulturarv i Lettland, dessutom äger denna stad många pedagogiska plattformar. Dessa plattformar tjänar varje utbildningsvetenskapliga fältet från teknisk till företag institutioner.

Be om information Masterexamina i Allmän utbildning på deltid in Riga i Lettland 2019

1 Resultat i Allmän utbildning, Riga Filter

Master's in Educational Sciences

University of Latvia
Campusstudier Heltid Deltid 1.2 - 2.5 år Kontakt Skolan Lettland Riga + 1 fler

Master degree program in Education Sciences offers students possibilities to widen and deepen knowledge in philosophy of education, sociology, psychology, comparative research, research methodology, adult education, multicultural education, in human behavior and education.