Filter
Masterexamina
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Jämför masterprogram i Arkitektonisk analys

Att få en magisterexamen är ett bra alternativ för individer som söker vidare studier efter att ha avslutat en kandidatexamen eller för yrkesverksamma som söker karriärbyte. Det finns många heltids- och deltidsprogram som kan bana väg till höga betalningsmöjligheter.

Vad är en master i arkitektonisk analys? Denna typ av grad förbereder individer att komma in i arbetsvärlden som kompetenta arkitekter. Det fokuserar på meningsfulla tekniska discipliner som krävs för att konstruera en visuellt tilltalande, men grundlig ljudstruktur. Studenterna fokuserar på design och matematiska principer så att de kan förstå alla steg i byggprocessen. De kan lära sig hur man utformar bostadshus, kommersiella skyskrapor och industrianläggningar.

Personer som genomför en Master i Architectural Analytics utvecklar starkt kritiskt tänkande och problemlösande färdigheter.De lär sig att strategiskt tillämpa grundläggande teknik principer för att möta kundernas förväntningar, vilket kan vara mycket användbart i en framtida karriär. De kan också lära sig att vara effektiva ledare som kan delegera uppgifter och motivera lagmedlemmar.

Kostnaden för en magisterexamen varierar beroende på institutionen. Kostnaden beror också på programmets längd. De flesta program tar i allmänhet mellan ett och tre år att slutföra. Prospektiva studenter kan kontakta institutionens administrationskontor där de är intresserade av att lära sig mer.

Det finns många möjligheter till kandidater från en master i arkitektonisk analys. De flesta går in i arbetskraften för att utforma nyskapande byggnader för kunder, inklusive hållbara byggnader som utnyttjar grön teknik. Det finns lediga tjänster inom bygg-, tillverknings-, regerings- och konsultsektorer. Uppgifter innefattar att styra projekt, granska byggnader och utveckla kod och stadgar.

Institutioner runt om i världen erbjuder denna typ av examen. Studenter kan välja att ta kurser online eller på campus beroende på deras professionella mål och preferenser. För att komma igång, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Arkitektonisk analys

University of British Columbia - Faculty of Applied Science

Master of Engineering Leadership (MEL) i High Performance Buildings är konstruerad för ingenjörer och arkitekter som vill göra skillnad i byggsektorn. ... [+]

* Applikationssystemet öppnas den 2 januari 2019.

Master of Engineering Leadership (MEL) i High Performance Buildings är konstruerad för ingenjörer och arkitekter som vill göra skillnad i byggsektorn. Kandidater från detta program kommer att ha tekniska och ledande färdigheter för att förbättra energiprestanda för befintliga byggnader och design integrerade högpresterande energisystem för nya byggnader.

Energianvändning i byggnader är en stor bidragsyter till utsläpp av växthusgaser, vilket gör det högt prioriterat att utforma mer energieffektiva byggnader och ombygga befintliga byggnader. Det här är en växande sektor med möjligheter att konsultera, bygga, producera och regera. Med regeringar på alla nivåer som ökar normerna för energibesparing, finns det ett behov av yrkesverksamma som kan ta ledning vid utformningen av de integrerade, högpresterande energisystemen i vår byggda miljö.... [-]

Kanada Vancouver
Januari 2020
Heltid
12 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska