Filter
Masterexamina
Bulgarien Pernik Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Arkitektur i Pernik i Bulgarien 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Studenter som är intresserade av tillämpad matematik kan välja att studera arkitektur. På många kurser lär man sig att utformar kostnadseffektiva, visuellt iögonfallande och strukturellt genomförbara hem och byggnader genom att fokusera på tekniska principer och problemlösningstekniker.

Bulgarien högskoleutbildning ger studenterna undervisning lån samt andra subventionerade måltider samtidigt lära på lärosätena. Efter en elev fullföljer sina studier, kan han eller hon gå med näringslivet med den kompetens som förvärvats från högre utbildning.

Be om information Masterexamina i Arkitektur i Pernik i Bulgarien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arkitektur, Pernik

Examina
Plats
Bulgarien
Pernik
Studietyp
Tempo
European Polytechnical University

Utbildningen syftar till att ge specialistutbildning inom området för renovering, ombyggnad och modernisering av byggnader och anläggningar. Detta mål uppnås genom utvidg ... [+]

Utbildningen syftar till att ge specialistutbildning inom området för renovering, ombyggnad och modernisering av byggnader och anläggningar. Detta mål uppnås genom utvidgning och berikning av teoretisk kunskap i förberedelser för studenter som möjliggör förverkligande av kandidater inom ett brett spektrum av verksamheter inom byggnadsområdet.

Ingenjörerna, som har erhållit magisterexamen i den här inlämnade, förvärvar kunskaper och färdigheter för att lösa strukturella och tekniska problem i samband med renovering av byggnader och anläggningar, inklusive analys av teknisk dokumentation, val av lämpliga material och system, genomförande av olika verksamheter inom byggprocess i samband med renovering av byggnader och anläggningar, ekonomisk kunskap och ledarskap i byggnadspraxis.... [-]

Bulgarien Pernik
Oktober 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska