MASTERSTUDIES.SE

Se masterprogram i Arkitektur Europa 2020

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Arkitekturstudier fokuserar på byggnadshistoria och husdesign i ett konstnärligt kontext. Studenter får lära sig om kända arkitekter och olika arkitektoniska stilar i Amerika och Europa.

Det finns mer än fyra tusen organisationer för högre utbildning i Europa, från ledande forskningsinstitutioner till små, undervisnings-fokuserade universitet. Europa självt är inte så mycket annorlunda än andra kontinenter, som sträcker sig från polcirkeln till Afrikas kust.

Se alla masterprogram i Arkitektur Europa 2020

41 Resultat i Arkitektur, Europa Filter

Master i arkitektur (MArch)

University of Lincoln
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 5 år Augusti 2020 Storbritannien Lincoln + 1 fler

Detta yrkesprogram syftar till att ge en högkvalitativ utbildning för ambitiösa arkitekter. Programmet är föreskrivet av Arkitekterna Registreringsverket och validerat av Royal Institute of British Architects.

Magisterexamen i arkitektur och design Business Management

International University of Catalonia
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona + 1 fler

Magisterexamen inom arkitektur och design Business Management strävar efter att säkerställa att du kommer att kunna ge särprägel till ditt yrke genom företagskunskap. Denna kunskap kommer att stärka din förmåga att expandera ditt företag och öka dina chanser att gå med i de ledande företagen inom din bransch, som behöver professionella med teknisk kunskap och ett mångsidigt, innovativt och strategiskt affärssinne.

PSA Post-Graduate Diploma in Architecture

Paris School Of Architecture
Campusstudier Heltid 2 år September 2020 Frankrike paris

Paris School Of Architecture är en arkitektonisk arkitektur baserad på centrala Paris och erbjuder kurser som lärs på engelska. Skolan erbjuder en tvåårig forskarutbildning i arkitektur med tre distinkta Pathways .

Magisterexamen i arkitektur

University of Navarra
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Spanien Pamplona madrid San Sebastián + 2 fler

MUA utbildar arkitekterna som den nuvarande marknaden kräver. Magisterexamen i arkitektur som omfattar utbildning i företagsledning, kunskap i projektledning och slutförande av obligatorisk yrkesutövning. Magisterexamen i arkitektur från Universidad de Navarra är en magisterexamen som gör det möjligt att utöva yrket arkitekt i Spanien i en professionell miljö där, tillsammans med balansen mellan teknisk och kreativ träning, en hög grad av integration av kunskap och kapacitet för innovation och förvaltning.

MRes Arkitektur

Royal College of Art
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Storbritannien london

MRes RCA Architecture Pathway erbjuder utbildning i praktikledda och praktikbaserade forskningsmetoder som kompletterar de gemensamma metoderna för konst och humaniora som undervisas över hela högskolan som en del av MRes RCA .

MArch (Hons) Arkitektur

University of Dundee
Campusstudier Heltid 5 år Kontakt Skolan Storbritannien Dundee

Vi utbildar resursfulla och anpassningsbara arkitekter som kan reagera kreativt på kraven i en komplex och föränderlig miljö.

Master of Architecture

Manchester Metropolitan University
Campusstudier Heltid Deltid 2 - 4 år September 2020 Storbritannien manchester + 1 fler

Arkitekturmästaren är en livlig studentcentrerad miljö, där peer-to-peer-lärande, praktikbaserad forskning och live-evenemangsprojekt kopplar studenter, experter, akademiker, designprofessioner och bredare samhällen. Under Master of Architecture kommer du att utveckla, utöka och förfina din design och teoretiska färdigheter samtidigt som du skapar en portfölj som gör att du kan hitta anställning i en ledande arkitekturpraxis.

Master i arkitektur och stadsdesign

Technical University of Liberec
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Tjeckien Liberec

Kandidaten är en arkitekt med mångsidig utbildning inom arkitektonisk struktur, interiör och urbanistiska verk. Studierna avslutas med den slutliga statsexamen, en del av vilka är tentamina i konst- och arkitekturhistoria, stödstrukturer, byggkonstruktion och en avhandling.

Integrerad examen (ungkarl och mästare) i arkitektur

Politehnica University Timisoara
Campusstudier Heltid 6 år Kontakt Skolan Rumänien Timişoara

Med en 6-årig studieperiod erbjuder den integrerade kandidatexamen och masterexamen i arkitekturen en helhetssyn av de komplexa parametrarna som definierar arkitekturpraxis. Under de 12 terminerna får studenterna teoretisk, estetisk och teknisk kunskap inom både arkitektur och stadsdesign samt från relaterade och kompletterande områden inom bildkonst, humaniora, teknik och teknik, som alla ger tillräcklig kunskap för att matcha kraven Av framtida kunder.

Master i arkitektur (MArch)

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Storbritannien Belfast

En spännande, kreativ masterexamen med ackreditering från ARB och RIBA, för studenter med en första examen i arkitektur som vill utveckla sina studier till slutkvalificering som praktiserande arkitekt.

Master i tillämpad biokonstruktion och ekoarkitektur

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Kombinerat online och på campus Heltid 1 år

Med tanke på den framgång som hittills uppnåtts i tidigare utgåvor och med de behov som upptäckts i vårt samhälle för att rehabilitera den nuvarande livsmiljön för att uppnå goda nivåer av effektivitet, hållbarhet och hälsa, måste vi upprätthålla denna intensiva och praktiska utbildning med ett nära samspel med företag och professionella av biokonstruktionssektorn, liksom med National Institute of Baubiology som samarbetar med lärare och spridning.

Master i arkitektur och urbanism

Brno University of Technology
Campusstudier Heltid 2 - 4 år September 2020 Tjeckien Brno

Förberedelse av en utexaminerad arkitekt för att bli en kreativ expert inom hela hans komplexkomplex, som kan klara av design och ledningsuppgifter i samband med kapitalkonstruktion.

Master i arkitektur

University of Parma
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Italien Parma

Magisterexamen i arkitektur kombinerar den teoretiska fördjupade analysen av några förberedande ämnen för yrkesverksamheten med en stark teknisk designskärning.

Master i interiörarkitektur, inredning och inredning (egen titel UDIMA)

Insenia Design School Madrid
Campusstudier Deltid 1 år Februari 2020 Spanien Madrid-regionen

Under den stora parolen: "Vi är inte som de andra. Våra skillnader berikar oss", Insenia Design School Madrid och Distansuniversitetet i Madrid (UDIMA), öppnar sina dörrar för alla som brinner för interiörarkitektur och dekoration.

Master i avancerad arkitektur

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC
Campusstudier Heltid 9 - 18 månader September 2020 Spanien Barcelona

I Barcelona erbjuder IAAC ett internationellt masterprogram i avancerad arkitektur (MAA). MAA är inriktad mot arkitekter, ingenjörer och designers från hela världen, angelägna om att föreställa sig våra städer och samhälles framtid och åtagit sig att bygga den i nuet.