Masterprogram i Arkitektur i Irland

Se masterprogram i Arkitektur i Irland 2018/2019

Arkitektur

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Arkitekturstudier förbereder studenter på att utforma bostäder och byggnader för privata kunder och företag. Studenterna kan lära sig att använda en mängd olika datorprogram för att utforma ett funktionellt utrymme. De får också lära sig att på ett professionellt sätt samarbeta med kunder och kollegor.

Irland genomförde nyligen en lag som stadgar alla studerande inom universitetsutbildning för att ansöka om statliga lån för att låta dem nå sina högre akademiska drömmar. Första officiella språket är irländsk, även känd som iriska, men engelska (det andra officiella språket) används mer allmänt. Den nationella huvudstad är Dublin. Irland är känt för att fira Saint Patricks Day (17 mars) över hela världen.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Irland 2018/2019

Läs Mer

Master of Architecture

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Irland Dublin

Detta tvååriga program uppfyller kraven för den andra delen av yrkesutbildning i arkitektur (RIBA och RIAI ackrediterad). Det ger studenterna möjlighet att hantera komplexa designproblem i utmanande sammanhang. [+]

Graduate Lärare (nivå 9 nfq, poäng 120)

Detta tvååriga program uppfyller kraven för den andra delen av yrkesutbildning i arkitektur (RIBA och RIAI ackrediterad). Det ger studenterna möjlighet att hantera komplexa designproblem i utmanande sammanhang. Genom studioprojekt, akademisk skrivning och praktiska experiment utvecklar den professionell kapacitet samtidigt som man lägger lika stor vikt vid forskning och kritisk utredning.

Detta program är ackrediterat av profesional institutet i Irland (RIAI) och Storbritannien (RIBA) och förfogar över USA-ackreditering (NAAB).Stark tonvikt på forskning och kritisk reflekterande praxis.Intensiv liten gruppundervisning från ledande utövare och akademiker.Två UCD akademiker är 2015-mottagarna av Royal Gold Medal (världens mest prestigefyllda arkitekturpris)Vem ska ansöka?... [-]

Master of Architectural Science - Sustainable Building Design & Performance

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 1 år September 2018 Irland Dublin

[+]

Studenter som har avslutat examen och forskarutbildning med UCD School of Architecture, planering och miljöpolitik och UCD Energy Research Group har gått vidare till arbete i världsberömda konsultföretag, praxis, forskningsorgan och universitet.

Upplevelsen av företag det blev ännu större tack vare hängivna lärare jag har haft och många vänner från hela världen som jag gjorde. En annan fördel är att jag hade chansen att utforska den fantastiska naturliga underverk i Irland och träffa härliga lokalbefolkningen.

UCD värd utmärkta pappersbaserade och elektroniska biblioteksresurser inom områdena arkitektur och hållbar design.

* Kurser kommer att förbli öppen tills alla platser har fyllts är därför tidig tillämpning rekommenderas... [-]