Masterprogram i Arkitektur i Irland

Se masterprogram i Arkitektur i Irland 2019

Arkitektur

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Arkitekturstudier fokuserar på byggnadshistoria och husdesign i ett konstnärligt kontext. Studenter får lära sig om kända arkitekter och olika arkitektoniska stilar i Amerika och Europa.

Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den större ön Storbritannien, från vilken den är skild från den Irländska sjön.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Irland 2019

Läs Mer

Master of Architectural Science - Sustainable Building Design & Performance

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

[+]

Studenter som har avslutat examen och forskarutbildning med UCD School of Architecture, planering och miljöpolitik och UCD Energy Research Group har gått vidare till arbete i världsberömda konsultföretag, praxis, forskningsorgan och universitet.

Upplevelsen av företag det blev ännu större tack vare hängivna lärare jag har haft och många vänner från hela världen som jag gjorde. En annan fördel är att jag hade chansen att utforska den fantastiska naturliga underverk i Irland och träffa härliga lokalbefolkningen.

UCD värd utmärkta pappersbaserade och elektroniska biblioteksresurser inom områdena arkitektur och hållbar design.

* Kurser kommer att förbli öppen tills alla platser har fyllts är därför tidig tillämpning rekommenderas... [-]


Master of Architecture

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Irland Dublin

Detta tvååriga program uppfyller kraven för den andra delen av yrkesutbildning i arkitektur (RIBA och RIAI ackrediterad). Det ger studenterna möjlighet att hantera komplexa designproblem i utmanande sammanhang. [+]

Graduate Lärare (nivå 9 nfq, poäng 120)

Detta tvååriga program uppfyller kraven för den andra delen av yrkesutbildning i arkitektur (RIBA och RIAI ackrediterad). Det ger studenterna möjlighet att hantera komplexa designproblem i utmanande sammanhang. Genom studioprojekt, akademisk skrivning och praktiska experiment utvecklar den professionell kapacitet samtidigt som man lägger lika stor vikt vid forskning och kritisk utredning.

Detta program är ackrediterat av profesional institutet i Irland (RIAI) och Storbritannien (RIBA) och förfogar över USA-ackreditering (NAAB).Stark tonvikt på forskning och kritisk reflekterande praxis.Intensiv liten gruppundervisning från ledande utövare och akademiker.Två UCD akademiker är 2015-mottagarna av Royal Gold Medal (världens mest prestigefyllda arkitekturpris)Vem ska ansöka?... [-]