MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitektur i Malaysia 2020

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Arkitekturstudier fokuserar på byggnadshistoria och husdesign i ett konstnärligt kontext. Studenter får lära sig om kända arkitekter och olika arkitektoniska stilar i Amerika och Europa.

Malaysia är en federal konstitutionell monarki i Sydostasien. Den består av tretton stater och tre federala territorier och har en total landmassa av 329.847 kvadratkilometer åtskilda av Sydkinesiska havet i två lika stora regioner, Malackahalvön och malaysiska Borneo.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Malaysia 2020

2 Resultat i Arkitektur, Malaysia Filter

Master of Architecture

Taylor’s University
Exekutiva kurser 01 August 2020 Heltid Campusstudier

Befälhavarens program i arkitektur motsvarar del 2 i Lembaga Arkitek Malaysia (LAM) Professional Examination och är ett heltids professionellt masterprogram som fokuserar på a ...

Läs mer

Master of Architecture

Infrastructure University Kuala Lumpur
Exekutiva kurser 01 January 2020 Heltid Engelska Campusstudier

The Master of Architecture programmet kommer att vara om en miljömässigt hållbar arkitektur som strävar efter att minimera den negativa miljöpåverkan av byggnaden av effektivi ...

Läs mer