MASTERSTUDIES.SE

Se masterprogram i Arkitektur i Spanien 2020

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Studenter som är intresserade av tillämpad matematik kan välja att studera arkitektur. På många kurser lär man sig att utformar kostnadseffektiva, visuellt iögonfallande och strukturellt genomförbara hem och byggnader genom att fokusera på tekniska principer och problemlösningstekniker.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Spanien 2020

13 Resultat i Arkitektur, Spanien Filter

Magisterexamen i arkitektur och inredning på nätet

MADIN USAL
Internet Deltid 10 månader September 2020 Spanien Salamanca

Mästaren vill bli en tränings möjlighet att ge nyutexaminerade en första kontakt med den professionella världen, yrkesverksamma kort erfarenhet en möjlighet att specialisering och mycket erfarna medarbetare en möjlighet att förnya sig, uppdatera och komplettera sina kunskaper.

Magisterexamen i arkitektur och inredning

MADIN USAL
Campusstudier Deltid 8 månader September 2020 Spanien Salamanca

Mästaren vill bli en tränings möjlighet att ge nyutexaminerade en första kontakt med den professionella världen, yrkesverksamma kort erfarenhet en möjlighet att specialisering och mycket erfarna medarbetare en möjlighet att förnya sig, uppdatera och komplettera sina kunskaper.

Online Master i webbdesign

LaBasad - Barcelona School of Arts & Design
Internet Heltid 12 månader Öppen antagning Spanien Barcelona Spain Online + 1 fler

Med magisterexamen i webbdesign förvärvas en specifik grafisk designutbildning i webmiljön. Under hela mastern kommer studenten att kunna förstå arkitekturen av webbplatsen, användbarhet och strategi för ett multimediaprojekt genom utformningen av dess grafiska gränssnitt.

Master of Fashion Futures: Smart Skins and Wearable Technology

IED – Istituto Europeo di Design Madrid
Kombinerat online och på campus Heltid 9 månader Oktober 2020 Spanien madrid

Digitala verktyg och interaktiva beteenden för att arbeta och skapa mjuka ytor och textilier.

Master i arkitektur och urbanismprojekt

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Internet Deltid 21 - 2 månader September 2020 Spanien Barcelona

Master in Architecture and Urbanism Projects riktar sig till yrkesverksamma som har intresse av att delta genom att integrera utvecklings-, administrations- och projektledningsteam för Urban Architectural-projekt.

Master i arkitektonisk restaurering

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Spanien A Coruña Ferrol + 1 fler

Magisterexamen i Architectural rehabilitering är en officiell årscykel varaktighet studier som syftar till att ge avancerad utbildning inom inspektion och ingripande i byggnadsarvet.

Master i Architecture

Universidade da Coruña
Campusstudier Heltid 1 år September 2020 Spanien A Coruña Ferrol + 1 fler

kvalificerade titel för utövande av det reglerade yrke arkitekt, som måste uppmärksammas efter examen i arkitekturstudier.

Magisterexamen i urban design, arkitektoniska och rörlighet utrymmen

Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Internet Heltid 12 månader November 2019 Spanien Barcelona

Detta program syftar till att utveckla ledarskap och utformning av stadsrum. Programmet lägger särskild tonvikt på hållbarhet och bygga en tvär vision att uppnå en omfattande och ecologizante kunskap om den byggda miljön.

Master i avancerad arkitektur

Institute for Advanced Architecture of Catalonia - IAAC
Campusstudier Heltid 9 - 18 månader September 2020 Spanien Barcelona

I Barcelona erbjuder IAAC ett internationellt masterprogram i avancerad arkitektur (MAA). MAA är inriktad mot arkitekter, ingenjörer och designers från hela världen, angelägna om att föreställa sig våra städer och samhälles framtid och åtagit sig att bygga den i nuet.

Master i interiörarkitektur, inredning och inredning (egen titel UDIMA)

Insenia Design School Madrid
Campusstudier Deltid 1 år Februari 2020 Spanien Madrid-regionen

Under den stora parolen: "Vi är inte som de andra. Våra skillnader berikar oss", Insenia Design School Madrid och Distansuniversitetet i Madrid (UDIMA), öppnar sina dörrar för alla som brinner för interiörarkitektur och dekoration.

Master i tillämpad biokonstruktion och ekoarkitektur

Fundació Universitat de Girona: Innovació i Formació
Kombinerat online och på campus Heltid 1 år

Med tanke på den framgång som hittills uppnåtts i tidigare utgåvor och med de behov som upptäckts i vårt samhälle för att rehabilitera den nuvarande livsmiljön för att uppnå goda nivåer av effektivitet, hållbarhet och hälsa, måste vi upprätthålla denna intensiva och praktiska utbildning med ett nära samspel med företag och professionella av biokonstruktionssektorn, liksom med National Institute of Baubiology som samarbetar med lärare och spridning.

Magisterexamen i arkitektur

University of Navarra
Campusstudier Heltid 12 månader Kontakt Skolan Spanien Pamplona madrid San Sebastián + 2 fler

MUA utbildar arkitekterna som den nuvarande marknaden kräver. Magisterexamen i arkitektur som omfattar utbildning i företagsledning, kunskap i projektledning och slutförande av obligatorisk yrkesutövning. Magisterexamen i arkitektur från Universidad de Navarra är en magisterexamen som gör det möjligt att utöva yrket arkitekt i Spanien i en professionell miljö där, tillsammans med balansen mellan teknisk och kreativ träning, en hög grad av integration av kunskap och kapacitet för innovation och förvaltning.

Magisterexamen i arkitektur och design Business Management

International University of Catalonia
Campusstudier Heltid Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona + 1 fler

Magisterexamen inom arkitektur och design Business Management strävar efter att säkerställa att du kommer att kunna ge särprägel till ditt yrke genom företagskunskap. Denna kunskap kommer att stärka din förmåga att expandera ditt företag och öka dina chanser att gå med i de ledande företagen inom din bransch, som behöver professionella med teknisk kunskap och ett mångsidigt, innovativt och strategiskt affärssinne.