Filter
Masterexamina
Sverige Stockholm Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Arkitektur i Stockholm i Sverige 2020

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Studenter som är intresserade av tillämpad matematik kan välja att studera arkitektur. På många kurser lär man sig att utformar kostnadseffektiva, visuellt iögonfallande och strukturellt genomförbara hem och byggnader genom att fokusera på tekniska principer och problemlösningstekniker.

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

Att vara den största staden i Sverige, har Stockholm mer än 1,3 miljoner människor i tätort. Staden består av flera öar, och det är huvudstaden i Sverige. Stockholm har över 10 universitet och högskolor.

Be om information Masterexamina i Arkitektur i Stockholm i Sverige 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arkitektur, Stockholm

Examina
Plats
Sverige
Stockholm
Studietyp
Tempo
KTH Royal Institute of Technology

Masterprogrammet i arkitektur består av två års heltidsstudier. Studenterna har möjlighet att välja mellan ett brett utbud av studiotema som tar upp samtida arkitekturfrå ... [+]

Masterprogrammet i arkitektur består av två års heltidsstudier. Studenterna har möjlighet att välja mellan ett brett utbud av studiotema som tar upp samtida arkitekturfrågor. Det finns en möjlighet att utveckla allt från stora stadsstrategier till fullskaliga tillverkningsprocesser. Studenterna kommer också att delta i seminariekurser relaterade till specifika ämnen relaterade till pågående forskning vid KTH .

Arkitektur på KTH

Programmet består av studiobaserad undervisning; orienteringskurser; seminariekurser och ett slutligt oberoende examensarbete. Genom programmets olika stadier slutför en student sex studioprojekt - var och en ger en möjlighet att tillämpa och utveckla färdigheter inom olika områden i inlärningsprocessen. Det finns ett årligt urvalsförfarande som gör det möjligt för studenter att lista sina preferenser för de studior som erbjuds. En majoritet av de tolv studiorna som erbjuds har platser för cirka 25–30 studenter och cirka 12–15 studenter. Studioprojekt kan omfatta både individuellt arbete och lagarbete.... [-]

Sverige Stockholm
Augusti 2020
Engelska
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska