MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitektur i Tjeckien 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Arkitekturstudier förbereder studenter på att utforma bostäder och byggnader för privata kunder och företag. Studenterna kan lära sig att använda en mängd olika datorprogram för att utforma ett funktionellt utrymme. De får också lära sig att på ett professionellt sätt samarbeta med kunder och kollegor.

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Tjeckien 2020

2 Resultat i Arkitektur, Tjeckien Filter

Master i arkitektur och urbanism

Brno University of Technology
Tjeckien, Brno
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
15 Mar 2020
Engelska
Campusstudier

Förberedelse av en utexaminerad arkitekt för att bli en kreativ expert inom hela hans komplexkomplex, som kan klara av design och ledningsuppgifter i samband med kapitalkonstr ...

Läs mer

Master i arkitektur och stadsdesign

Technical University of Liberec
Tjeckien, Liberec + 4 Mer
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
31 Mar 2019
Engelska
Campusstudier

Kandidaten är en arkitekt med mångsidig utbildning inom arkitektonisk struktur, interiör och urbanistiska verk. Studierna avslutas med den slutliga statsexamen, en del av vilk ...

Läs mer