Masterprogram i Arkitektur i Tyskland

Se masterprogram i Arkitektur i Tyskland 2019

Arkitektur

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Arkitekturstudier förbereder studenter på att utforma bostäder och byggnader för privata kunder och företag. Studenterna kan lära sig att använda en mängd olika datorprogram för att utforma ett funktionellt utrymme. De får också lära sig att på ett professionellt sätt samarbeta med kunder och kollegor.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Tyskland 2019

Läs Mer

Arkitektur

SRH University Heidelberg
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader October 2019 Tyskland Heidelberg

Vår Masterprogram i arkitektur erbjuder två prioriterade Project Management Building och europeiska arkitektoniska kultur. Med projektledning konstruktion du köper förverkligande relaterade färdigheter. Med fokus på europeisk byggnadskultur du studerar mer analytisk och entwurflich myntade. Din slutförandet av våra masterprogrammet arkitektur jämställs med universiteten och öppnar upp möjligheten för befordran eller tillgång till högre tekniska förvaltningstjänster. Framför allt, du härmed banar väg för ett framtida inträde i arkitekt. [+]

Kursöversikt

Din studie består av obligatoriska och valbara moduler. De obligatoriska moment består av två till tre systematiskt samordnade enskilda händelser vardera. I elektiv område du väljer från ett brett spektrum två avdelningar och fördjupa sina individuella intressen. Modulen Tabellen visar en lista över hela utbildningsprogrammet.

Den rad magisterexamen är att fördjupa utsläppande på kandidatexamen programmet och har två inriktningar: "europeiska byggnadskultur" och "Construction Project Management". Allmänna prioriteringar Magisterprogrammet är hållbar konstruktion och byggande, Projektering, ekonomi, energieffektivitet, juridik och ekonomi, projektutveckling och egendom och byggande.... [-]