Masterprogram i Arkitektur i Tyskland

Se masterprogram i Arkitektur i Tyskland 2018/2019

Arkitektur

Master-nivå studier innebär fördjupning inom ett forskningsområde eller ett område med yrkesutövningen. Tjänar en magisterexamen visar en högre grad av behärskning av ämnet. Tjänar en magisterexamen kan ta allt från ett år till tre eller fyra år. Innan du kan uppgradera, du vanligtvis måste skriva och försvara en avhandling, ett långt papper som är kulmen på din specialiserad forskning.

Arkitekturstudier fokuserar på byggnadshistoria och husdesign i ett konstnärligt kontext. Studenter får lära sig om kända arkitekter och olika arkitektoniska stilar i Amerika och Europa.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Tyskland 2018/2019

Läs Mer

Arkitektur

SRH University Heidelberg
Campusstudier Heltid 18 - 24 månader October 2018 Tyskland Heidelberg

Vår Masterprogram i arkitektur erbjuder två prioriterade Project Management Building och europeiska arkitektoniska kultur. Med projektledning konstruktion du köper förverkligande relaterade färdigheter. Med fokus på europeisk byggnadskultur du studerar mer analytisk och entwurflich myntade. Din slutförandet av våra masterprogrammet arkitektur jämställs med universiteten och öppnar upp möjligheten för befordran eller tillgång till högre tekniska förvaltningstjänster. Framför allt, du härmed banar väg för ett framtida inträde i arkitekt. [+]

Kursöversikt

Din studie består av obligatoriska och valbara moduler. De obligatoriska moment består av två till tre systematiskt samordnade enskilda händelser vardera. I elektiv område du väljer från ett brett spektrum två avdelningar och fördjupa sina individuella intressen. Modulen Tabellen visar en lista över hela utbildningsprogrammet.

Den rad magisterexamen är att fördjupa utsläppande på kandidatexamen programmet och har två inriktningar: "europeiska byggnadskultur" och "Construction Project Management". Allmänna prioriteringar Magisterprogrammet är hållbar konstruktion och byggande, Projektering, ekonomi, energieffektivitet, juridik och ekonomi, projektutveckling och egendom och byggande.... [-]