Masterprogram i Arkitektur i Ungern

Se masterprogram i Arkitektur i Ungern 2018

Arkitektur

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

Studenter som är intresserade av tillämpad matematik kan välja att studera arkitektur. På många kurser lär man sig att utformar kostnadseffektiva, visuellt iögonfallande och strukturellt genomförbara hem och byggnader genom att fokusera på tekniska principer och problemlösningstekniker.

Ungern är en stat i Centraleuropa. Det är beläget i Karpaterbäckenet och gränsar till Slovakien i norr, Ukraina och Rumänien i öster, Serbien och Kroatien i söder, Slovenien i sydväst och Österrike i väster.

De mest populära masterprogrammen i Arkitektur i Ungern 2018

Läs Mer

Master I Arkitektur

University of Pecs
Campusstudier Heltid 10 terminer September 2018 Ungern Pécs

Ansökningsförfarande: Gymnasieutbildning examen diplom (matematik och fysik eller Grunderna i arkitektur) och dra stödberättigande testet. Det krävs en ansökningsblankett med CV, en skrivelse av den [+]

Master i arkitektur

Undervisningsspråk: Engelska

Ansökningsförfarande: Gymnasieutbildning examen diplom (matematik och fysik eller Grunderna i arkitektur) och dra stödberättigande testet. Det krävs en ansökningsblankett med CV, personligt brev och uttalande eller avskrift bekräftar tillräckliga kunskaper i engelska.

I över 30 år Pollack Mihály Lunds Tekniska Högskola och informationsteknik och dess rättsliga föregångare (Pollack Mihály Technical College) har haft en tradition och specialitet i arkitektur utbildning. Denna historia säkerställer en god förvaltning av utestående talanger med särskild hänsyn på antalet studenter (30 elever) och om betydande tonvikt på teoretiska grunden och utbildning av design på en hög standard i de konstnärliga och tekniska områden. Vårt primära mål är att hitta en balans mellan ämnet, som handlar om att utveckla kreativa färdigheter inom områdena konst och teknik. Under de första fem-sex terminer elever är försedda med grunden i både humana konstnärliga och verkliga tekniska områden, och under de återstående terminerna de kan förvärva särskild kunskap nära anknytning till deras kvalifikationer - i denna fas kreativt arbete och dess slutresultat, den avslutade Arbetet är dominerande. Den slutliga komplexet designprojekt och diplom designprojekt är en sammanfattning, en koncentration av sina studier och den slutliga bedömningen av sina förvärvade kunskaper.... [-]