Filter
Masterexamina
Belgien Brussels Saint-Gilles Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Saint-Gilles i Belgien 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Skapandet av en byggnad eller ett utrymme som inte bara är estetiskt tilltalande, men som också är strukturellt genomtänkt och som följer alla regelverk innebär planering och designarbete från någon som kan detta med arkitektur.

Med universitetsutbildning är översta nivån i utbildningssystemet i Belgien, har regeringen lagt större vikt att se till att studenternas liv görs så enkelt som möjligt genom lån och bidrag program. De erbjuder sponsorer för internationella studenter med fattiga och utsatta bakgrunder som vill studera i detta land.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier i Saint-Gilles i Belgien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arkitekturstudier, Saint-Gilles

Examina
Plats
Belgien
Brussels
Saint-Gilles
Studietyp
Tempo
Isuru

Utbildningen är organiserad modulärt och enligt en kompetensbaserad metod. Studenten går igenom de olika undervisningsenheterna som utgör träningen enligt den rytm som pa ... [+]

utbildning

Utbildningen är organiserad modulärt och enligt en kompetensbaserad metod. Studenten går igenom de olika undervisningsenheterna som utgör träningen enligt den rytm som passar honom, tills det integrerade testet där han måste demonstrera genom ett syntesarbete den transversella behärskningen av de färdigheter han har förvärvat.

Frågan "Hur kommer männen att bo här, imorgon? Är brödkrummen av träningen. Det här är syftet med stadsplaneringskurser där studenten leder till att formulera sitt svar i form av en kreativ syntes i ett tillvägagångssätt som liknar det som han kommer att genomföra i sin yrkesutövning.

Runt projektets gång graverar de kurser som rör vetenskapen, teknikerna, metoderna och metoderna som planeraren hänvisar till och de som rör de grunder som ramar sin verksamhet.... [-]

Belgien Saint-Gilles
September 2019
Heltid
3 år
Campusstudier
Läs mer på svenska