Filter
Masterexamina
Belgien Flanders Hasselt Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Arkitekturstudier in Hasselt i Belgien 2019

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Belgien är känt som Europas hjärta och ett nav för internationella nätverk. Som internationella studenter i Belgien du vara omgiven av ett mångkulturellt samhälle.

Hasselt är en stad i Belgien. Högre utbildning här har drivits av de olika campusområdena Hasselt i området. Men fler och fler högskolor kommer upp snabbt.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier in Hasselt i Belgien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arkitekturstudier, Hasselt

Examina
Plats
Belgien
Flanders
Hasselt
Studietyp
Tempo
Hasselt University

Arkitekt- och konstruktionsfakulteten välkomnar ansökningar om ett innovativt internationellt magisterprogram inom inredningsarkitektur med ett starkt fokus på adaptiv åt ... [+]

Adaptiv återanvändning. Exploring Spatial Potentials & Poetics of the Existing International Master of Interior Architecture

Fakulteten för arkitektur och konst välkomnar ansökningar om ett innovativt internationellt magisterprogram inom inredningsarkitektur med ett starkt fokus på adaptiv återanvändning.

Det är säkert att anta att (interiör) arkitekter kommer att behöva hantera allt mer med omvandlingen och anpassningen av den byggda miljön. Idag är arkitekturrollen omdefinierad på grund av demografiska, ekonomiska och ekologiska utmaningar. Övergång och återanvändning är centralt i yrkesutövning och teori. Detta akademiska mästersprogram är innovativt, eftersom det betraktar bevarande genom agerandet av adaptiv återanvändning i stället för enbart bevarande och restaurering.... [-]

Belgien Hasselt Diepenbeek
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska