Filter
Masterexamina
Bulgarien Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Bulgarien 2019

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Bulgarien högskoleutbildning ger studenterna undervisning lån samt andra subventionerade måltider samtidigt lära på lärosätena. Efter en elev fullföljer sina studier, kan han eller hon gå med näringslivet med den kompetens som förvärvats från högre utbildning.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Bulgarien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arkitekturstudier, Bulgarien

European Polytechnical University

Utbildningen syftar till att ge specialistutbildning inom området för renovering, ombyggnad och modernisering av byggnader och anläggningar. Detta mål uppnås genom utvidg ... [+]

Utbildningen syftar till att ge specialistutbildning inom området för renovering, ombyggnad och modernisering av byggnader och anläggningar. Detta mål uppnås genom utvidgning och berikning av teoretisk kunskap i förberedelser för studenter som möjliggör förverkligande av kandidater inom ett brett spektrum av verksamheter inom byggnadsområdet.

Ingenjörerna, som har erhållit magisterexamen i den här inlämnade, förvärvar kunskaper och färdigheter för att lösa strukturella och tekniska problem i samband med renovering av byggnader och anläggningar, inklusive analys av teknisk dokumentation, val av lämpliga material och system, genomförande av olika verksamheter inom byggprocess i samband med renovering av byggnader och anläggningar, ekonomisk kunskap och ledarskap i byggnadspraxis.... [-]

Bulgarien Pernik
October 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska