Filter
Masterexamina
Colombia Bogotá Studietyp: Alla Tempo: Deltid

Hitta masterprogram i Arkitekturstudier på deltid in Bogotá, Colombia 2019/2020

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Skapandet av en byggnad eller ett utrymme som inte bara är estetiskt tilltalande, men som också är strukturellt genomtänkt och som följer alla regelverk innebär planering och designarbete från någon som kan detta med arkitektur.

Colombia är en verkligt mångsidig och unikt land, som ligger i nordvästra hörnet av Sydamerika. Med vänliga människor, exotiska landskap och kosmopolitiska städer, är Colombia definitivt platsen att lära sig spanska.

Bogota har varierat system för universitet och högskolor. De studenter som kommer eller välja att studera här har ett brett utbud av alternativ på vilka institutioner att förena. Alla institutioner är av hög kvalitet men, det är bara att välja vilken del av staden du vill studera.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier på deltid in Bogotá i Colombia 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arkitekturstudier, Bogotá

Pontificia Universidad Javeriana

Magisterexamen i stads- och stadsplanering är ett forskarutbildning som inrättades 1975 vid fakulteten för tvärvetenskapliga studier. Det är för närvarande en del av faku ... [+]

Magisterexamen i stads- och stadsplanering är ett forskarutbildning som inrättades 1975 vid fakulteten för tvärvetenskapliga studier. Det är för närvarande en del av fakulteten för arkitektur och design, inriktad på forskning och omfattande och tvärvetenskaplig utbildning av proffs inom analys, forskning och intervention i processerna för stads- och regionalplanering, markplanering och design av städer och regioner i Colombia , för att bidra till att söka lösningar på samhällets nuvarande problem, i enlighet med riktlinjerna för uppdraget från Pontificia Universidad Javeriana .

Allmän informationKonferens: Fredag från 14:00 till 20:00 och lördagar från 7:00 till 1:00Studie-läge:Examensbevis: Master i stads- och regionalplaneringBeräknad varaktighet: Fyra terminerÅtgärdsår: 1975SNIES: 1033Kvalificerad registerupplösning: 4647 av 7 maj 2012, giltig till 7 maj 2019.Mästarens värde: 11.172.000 / semester *Typ av utbildning: PostgraduatePlats där den erbjuds: Bogotá... [-]
Colombia Bogotá
Januari 2020
Spanish (Colombia)
Deltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska