MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Förenade Arabemiraten 2020

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Förenade Arabemiraten, ibland helt enkelt kallas Emirates eller UAE är ett arabiskt land i sydöstra delen av den arabiska halvön vid Persiska viken och gränsar Oman i öster och Saudiarabien i söder, samt delar sjögränser med Qatar och Iran.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Förenade Arabemiraten 2020

2 Resultat i Arkitekturstudier, Förenade arabemiraten Filter

Mästare i samhällsplanering

Université Paris-Sorbonne Abou Dhabi
Förenade arabemiraten, Abu Dhabi
Exekutiva kurser
09 Sep 2020
<
Heltid
<
18 månader
Engelska
Campusstudier

18 månader magisterexamen i samhällsplanering är utformad för studenter att förvärva grundläggande kunskaper och färdigheter som krävs för jobb som professionell planerare. De ...

Läs mer

Befälhavare stadsplanering (mup)

American University of Sharjah
Förenade arabemiraten, Sharjah
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Campusstudier

Vår Master i Urban Planning (MUP) är fullt ackrediterad av kommissionen för Academic Ackreditering av undervisningsministeriet utbildning Affairs Division högre och undervisas ...

Läs mer