Filter
Masterexamina
Frankrike Bordeaux Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Bordeaux i Frankrike 2019

En masterexamen är ett bevis på slutförda studier på hög nivå där man som student både utökar sin kunskap inom ett visst område och främjar sin framtida karriär. De flesta masterexamina utfärdas av statliga eller privata universitet.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Frankrike är för närvarande bland de 20 bästa länderna i termer av ekonomin på grund av deras utmärkta resultatorienterad högre utbildning inlärning. De flesta av kurserna vid universitet erbjuds i det franska språket. Frankrike har 60 offentliga och 100 privata högskolor.

Att vara ett storstadsområde i Frankrike, är Bordeaux city hem till över 200.000 invånare. Detta är hem för en stor vinindustri och vin mässan i världen. Bordeaux är också hem till universitetet i Bordeaux.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier i Bordeaux i Frankrike 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arkitekturstudier, Bordeaux

Examina
Plats
Frankrike
Bordeaux
Studietyp
Tempo
École de Condé

IAAD och Écoles de Condé meddelar undertecknandet av ett viktigt strategiskt partnerskap, vilket kommer att resultera i att integrera dessa två enheter inom ett större ve ... [+]

Masterprogrammet i Inredningsarkitektur - Nya former av modernt boende

IAAD och Écoles de Condé meddelar undertecknandet av ett viktigt strategiskt partnerskap, vilket kommer att resultera i att integrera dessa två enheter inom ett större verklighet. Bland de gemensamma projekten kommer nya kurser, nya undervisningsmodeller och nya orter vägas för att öka möjligheterna för studenter.

Genom detta partnerskap, unik i sitt slag, kommer de båda institutionerna ger en ny dimension till sina pedagogiska projekt som kommer att ge ett verkligt europeiskt värde: i början av ay 2013-2014, kommer kurserna Frankrike-Italien och Italien-Frankrike vara tillgänglig till studenter av båda skolorna.... [-]

Frankrike Paris Lyon Bordeaux Nice Nancy  + 2 Mer
September 2019
Heltid
Campusstudier
Läs mer på svenska