Masterprogram i Arkitekturstudier i Irland

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Irland 2019

Arkitekturstudier

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

För att en ny struktur ska uppfylla tekniska och estetiska specifikationer krävs expertisen hos en person som är kunnig inom arkitektur. Detta innebär att kunna skapa ritningar, ta mätningar och även kunna kompromissa.

Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den större ön Storbritannien, från vilken den är skild från den Irländska sjön.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Irland 2019

Läs Mer

Master in Regional & Urban Planning

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Irland Dublin

I dagens komplexa och snabbt föränderlig värld, med de hot som klimatförändringar, ekonomisk kris och snabb urban tillväxt, planerare står inför utmaningen att skapa platser som kombinerar miljökvalitet med en livskraftig ekonomi, livskvalitet och rättvis fördelning. [+]

Ackrediterade av Royal Town Planning Institute och den irländska Planning Institute, som är internationellt erkända kvalifikationer Vem kan söka?

Programmet är också lämplig för dem med en professionell bakgrund inom ett område med anknytning till planering som kanske vill utveckla och bredda sin arbetsgrupp.

Karriärmöjligheter [-]

Master of Landscape Architecture

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Irland Dublin

[+]

Akademiker i vissa besläktade discipliner såsom arkitektur, planering, geografi, miljöstudier med minst 2: 1 award (NFQ nivå 8) eller internationell likvärdighet kommer att övervägas. inlämnande portfölj krävs Sökande vars första språket inte är engelska måste också visa engelska språkkunskaper IELTS 6,5 (inget band mindre än 6,0 i varje element), eller motsvarande. Sökande som inte uppfyller inträdeskraven hänvisas till MLA Pathway. Testimonial

Efter avslutad MLA 2006, nu specialiserat min praktik i Irland i mindre skala arkitektur och landskapsarkitektur. Jag handledare också på grundutbildningen vid UCD.

* Kurser kommer att förbli öppen tills alla platser har fyllts är därför tidig tillämpning rekommenderas... [-]


Master of arkitektonisk vetenskap - landskapsstudier

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

Masters of Architectural Science (landskapsstudier) fastställs grunden för en mer integrerad strategi för att hantera (planering, design, utveckling, bevara och vårda) för landsbygden, fransar och stadslandskapet i Irland och på andra håll. [+]

Graduate Visade (nivå 9 NFQ, hp 90)

Masters of Architectural Science (landskapsstudier) fastställs grunden för en mer integrerad strategi för att hantera (planering, design, utveckling, bevara och vårda) för landsbygden, fransar och stadslandskapet i Irland och på andra håll.

Programmet anser att det bästa forskarutbildningen sker i en tvärvetenskaplig miljö. Alla discipliner är involverade i utformningen, planeringen, vilket gör och skydda den designade miljön kommer att dela centrala moduler i samma föreläsning utrymme och designstudio. Studenter i liggande kommer att utbildas av de ledande forskare och praktiker i Europa, och att utsättas för samtida teoretiska, tekniska och lagstiftningsfrågor. Vem kan söka? [-]

Master of Architectural Science - Sustainable Building Design & Performance

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 1 år September 2019 Irland Dublin

[+]

Studenter som har avslutat examen och forskarutbildning med UCD School of Architecture, planering och miljöpolitik och UCD Energy Research Group har gått vidare till arbete i världsberömda konsultföretag, praxis, forskningsorgan och universitet.

Upplevelsen av företag det blev ännu större tack vare hängivna lärare jag har haft och många vänner från hela världen som jag gjorde. En annan fördel är att jag hade chansen att utforska den fantastiska naturliga underverk i Irland och träffa härliga lokalbefolkningen.

UCD värd utmärkta pappersbaserade och elektroniska biblioteksresurser inom områdena arkitektur och hållbar design.

* Kurser kommer att förbli öppen tills alla platser har fyllts är därför tidig tillämpning rekommenderas... [-]


Master of Architecture

UCD College of Engineering and Architecture
Campusstudier Heltid 2 år September 2019 Irland Dublin

Detta tvååriga program uppfyller kraven för den andra delen av yrkesutbildning i arkitektur (RIBA och RIAI ackrediterad). Det ger studenterna möjlighet att hantera komplexa designproblem i utmanande sammanhang. [+]

Graduate Lärare (nivå 9 nfq, poäng 120)

Detta tvååriga program uppfyller kraven för den andra delen av yrkesutbildning i arkitektur (RIBA och RIAI ackrediterad). Det ger studenterna möjlighet att hantera komplexa designproblem i utmanande sammanhang. Genom studioprojekt, akademisk skrivning och praktiska experiment utvecklar den professionell kapacitet samtidigt som man lägger lika stor vikt vid forskning och kritisk utredning.

Detta program är ackrediterat av profesional institutet i Irland (RIAI) och Storbritannien (RIBA) och förfogar över USA-ackreditering (NAAB).Stark tonvikt på forskning och kritisk reflekterande praxis.Intensiv liten gruppundervisning från ledande utövare och akademiker.Två UCD akademiker är 2015-mottagarna av Royal Gold Medal (världens mest prestigefyllda arkitekturpris)Vem ska ansöka?... [-]