MASTERSTUDIES.SE

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Kanada 2020

En mästare 's examen är en forskarutbildning akademiska examen. Man måste redan ha en grundexamen att ansöka om en master 's program. De flesta master 's utbildningsprogram skulle kräver studenterna att slutföra en master ' s avhandling eller uppsats.

Processen att skapa en välgjord struktur innebär en hel del mer än att bara bygga upp fyra väggar. Det krävs kunskap om arkitektur för att säkerställa att byggnader uppfyller förutbestämda önskningar och juridiska riktlinjer.

Kanada är det bästa landet att fullfölja din högre utbildning om du är en interaktiv person. Nästan varje etnisk grupp är representerad i Kanada så det 'sa mångkulturellt samhälle. Språkbarriären är inte en fråga för utländska studenter som Kanada räknas som världens 's ledande inom språkutbildning.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Kanada 2020

8 Resultat i Arkitekturstudier, Kanada Filter

Master of Engineering Ledarskap i Urban Systems

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 12 - 24 månader Februari 2021 Kanada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) i Urban Systems är en professionell grad för systemtänkare som vill ta itu med komplexa infrastrukturutmaningar.

Master of Engineering Ledarskap i högpresterande byggnader

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 12 månader Februari 2021 Kanada Vancouver

Master of Engineering Leadership (MEL) i High Performance Buildings är konstruerad för ingenjörer och arkitekter som vill göra skillnad i byggsektorn.

Master of Landscape Architecture

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 3 år September 2020 Kanada Vancouver

Master of Landscape Architecture (MLA) examensprogram erbjuder en ackrediterad treårig läroplan. Denna professionella studie är mycket krävande med en stor del av läroplanen som krävs kurser. Designstudior integreras med kurser i landskapshistoria och teori, platsanalys och planering samt miljöledning. Inom detta utmanande program är möjligheter att utveckla en individuell identitet och speciella färdigheter möjliga genom valet av specialdesignade studietillverkningar, genomtänkt engagemang med valfria ämnen, och särskilt genom genomförandet av examensprojektet.

Master of Advanced Studies in Landscape Architecture

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Kanada Vancouver

Master of Advanced Studies in Landscape Architecture (MASLA) är en post-professionell forskarutbildning som erbjuds i en tvåårig läroplan. Studenter arbetar i oberoende forskningsbaserade studier i samarbete med fakultetsmedlemmar som arbetar med vissa forskningstema. Detta fördjupande program är för dem som vill syntetisera befintlig kunskap i landskapsarkitektur och utveckla samtida begrepp inom området. Inom den bredare universitetssamhället fördjupa sig studenterna i en fokuserad forskningsmiljö som berikas av resurser och stöd från närliggande discipliner som samhälls- och regionalplanering, civilingenjör, geografi och konsthistoria, visuella och teorier.

Master of Architecture och Master of Landscape Architecture

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Kanada Vancouver

Den dubbla graden alternativet är ett fyraårigt program för att fortsätta Master of Architecture och Master of Landscape Architecture på samma gång. Den dubbla graden är certifierad med både den kanadensiska arkitektoniska certifieringsstyrelsen och det kanadensiska landskapsarkitekten. Dubbelutbildningen harmoniserar arkitektonisk design med ekologiskt medvetande för att skapa en inkluderande förståelse för byggda och naturliga miljöer.

Master of Advanced Studies in Architecture

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Kanada Vancouver

Master of Advanced Studies in Architecture (MASA) är en post-professionell forskarutbildning som erbjuds i en tvåårig läroplan. Studenter arbetar i oberoende design eller forskningsbaserade studier i samarbete med fakultetsmedlemmar som arbetar med vissa forskningstema.

Master of Architecture

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 3 år Kontakt Skolan Kanada Vancouver

Master of Architecture (MArch) doktorandprogrammet erbjuder en ackrediterad treårig läroplan. Denna professionella studie är mycket krävande med en stor del av läroplanen som krävs kurser. Designstudior är integrerade med kurser inom arkitekturhistoria och teori, tekniska och materiella system samt designmedia och representation. Inom detta utmanande program möjliggörs möjligheter att utveckla en individuell identitet och specialkunskaper genom val av speciella ämnesdesignstudior, genomtänkt engagemang med valfria ämnen, och särskilt genom genomförandet av examensprojektet.

Master of Community och regional planering

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Campusstudier Heltid 20 månader Kontakt Skolan Kanada Vancouver

Platsen för planeringspraxis (omfattande stads-, samhälls- och regionalplanering och relaterade delspecialiseringar) har länge erkänts som ett professionellt fält i Kanada, liksom på andra håll i världen. Grundades av Dr. HP Oberlander 1951, är skolan för gemenskaps och regional planering (SCARP) en av de äldsta planeringsskolorna i Kanada.