Filter
Masterexamen
Kroatien Studietyp: Alla Takt: Alla

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Kroatien 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

För att en ny struktur ska uppfylla tekniska och estetiska specifikationer krävs expertisen hos en person som är kunnig inom arkitektur. Detta innebär att kunna skapa ritningar, ta mätningar och även kunna kompromissa.

Kroatien är ett bra val för studenter som vill studera på en plats känd för sin vackra kust, sin blandning av Medelhavsområdet och sydöstra Europa charm och rika historiska och kulturella arv.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Kroatien 2019

Läs mer Läs mindre
Other options within this field of study:

1 Results in Arkitekturstudier, Kroatien

Other options within this field of study:
Faculty of Civil Engineering, Architecture and Geodesy - University of Split

Programmet syftar till att göra det möjligt för eleverna att kompetent lösa komplexa arkitektoniska uppgifter på ett ovanligt krävande medelhavsmiljö. ... [+]

Master i arkitektur och stadsplanering i medelhavet miljö

Från och med läsåret 2013/2014 universitetet i Split kommer att ge en ny doktorandkurs ämnesområdet arkitektur i det engelska språket, som ger studenterna graden av Master of Science i arkitektur och stadsplanering i Medelhavs miljö. Universitetet ämnesområdet arkitektur vid universitetet i Split har funnits sedan 2003, under tiden vunnit internationellt erkännande, om inrättande av ett omfattande samarbete med flera universitet i Europa (Zürich, Winterthur, Aachen, Madrid, etc) och Japan (Tokyo). Det har blivit en framstående utbildning om arkitektur på grund av de utmärkta kunskaper i enskilda discipliner som arkitektur, stadsplanering och kulturarvet bevaras, samt den framgångsrika strävan att kombinera dem till tvärvetenskapliga kompetens.... [-]

Kroatien Split
October 2019
Heltid
4 terminer
Campusstudier
Läs mer på svenska