Masterprogram i Arkitekturstudier i Liechtenstein

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Liechtenstein 2018/2019

Arkitekturstudier

En magisterexamen ger dig möjlighet att antingen ytterligare din förståelse för en viss fråga eller ta av på ett helt annat sätt att använda färdigheter du har fått från din tidigare grundexamen.

Processen att skapa en välgjord struktur innebär en hel del mer än att bara bygga upp fyra väggar. Det krävs kunskap om arkitektur för att säkerställa att byggnader uppfyller förutbestämda önskningar och juridiska riktlinjer.

Det är officiellt känd som Furstendömet Liechtenstein. Den finns i Centraleuropa. Utbildningssystemet strukturen i landet är i princip i tre nivåer: grundnivå eller primär, sekundär och tertiär levels.One kännetecknar Liechtenstein är passionen att regeringen har för elevens utbildning quest. De erbjuder stipendier till studenter bedriver grundutbildning, magister-och doktorsexamen. De erbjuder statliga projekt där de ledande eleverna ofta blir fullt finansierade universitetsutbildning.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Liechtenstein 2018/2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Magisterexamen Arkitekturstudier Liechtenstein.  Testa vår kategori Magisterexamen istället.

Sök efter liknande program här

HT