Filter
Masterexamina
Storbritannien england manchester Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Arkitekturstudier i manchester i Storbritannien 2020

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Arkitektur är en process där man utformar och planerar en plats eller en byggnad enligt en uppsättning estetiska, sociala och miljömässiga riktlinjer. På grund av detta delas arkitekturen ofta in i kategorier beroende på övergripande stil.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Manchester är känt för sin arkitektur och har Storbritanniens näst största tätort, 5 gånger större än själva staden. Det finns bara tre universitet, men de har totalt 73 tusen studenter.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier i manchester i Storbritannien 2020

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Arkitekturstudier, manchester

Examina
Plats
Storbritannien
england
manchester
Studietyp
Tempo
Manchester Metropolitan University

Arkitekturmästaren är en livlig studentcentrerad miljö, där peer-to-peer-lärande, praktikbaserad forskning och live-evenemangsprojekt kopplar studenter, experter, akademi ... [+]

Översikt

Arkitekturmästaren är en livlig studentcentrerad miljö, där peer-to-peer-lärande, praktikbaserad forskning och live-evenemangsprojekt kopplar studenter, experter, akademiker, designprofessioner och bredare samhällen. På den här kursen som tillsammans drivs av University of Manchester och Manchester Metropolitan University kommer du att njuta av förmånen från båda institutionernas resurser och expertis. Under Master of Architecture kommer du att utveckla, utöka och förfina din design och teoretiska färdigheter samtidigt som du skapar en portfölj som gör att du kan hitta anställning i en ledande arkitekturpraxis.

Funktioner och FördelarManchester School of Architecture är ett unikt samarbete mellan Manchester Metropolitan University och University of Manchester.Konsekvent rankas som en av de bästa skolorna för arkitektur i Storbritannien.Engagerad och lyhörd designundervisning, arbetar med expert, forskningsaktiv akademisk personal och ledande designpersonal.Studenter deltar aktivt i skolans forskningskultur.Möjligheter för studieutbyte i Europa genom Erasmus-programmet.Vår RIBA-prisbelönta Manchester School of Art-byggnad ger miljöer av hög kvalitet.Längd2 år: heltid4 år: deltidKarriärmöjligheter... [-]
Storbritannien manchester
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
Manchester Metropolitan University

Master of Landscape Architecture är en yrkeskvalifikation, ackrediterad av Landscape Institute, som ger en väg till en internationellt erkänd behörighet i ett snabbt växa ... [+]

Översikt

Master of Landscape Architecture är en professionell kvalifikation, ackrediterad av Landscape Institute, som ger en väg till en internationellt erkänd kvalifikation i ett snabbt växande globalt yrke.

Master of Landscape Architecture kombinerar en betoning på individuell praxis och en utforskande, experimentell metod, med ett starkt professionellt underlag. Det är både en omvandlingskurs för kandidater inom relaterade ämnesområden och ett sista forskarutbildningsår för landskapsexaminerade.

Ämnet tilldelas av Manchester Metropolitan University där det har lärts ut i över 40 år och utgör idag en del av den prestigefyllda Manchester School of Architecture. Våra kandidater är världsledande inom yrket och har gått vidare till imponerande karriärer nationellt och internationellt. Alumni inkluderar James Corner of Field Operations, huvuddesigner för New York Highline och Jason Prior i Aecom, ansvarig för Olympic Park masterplaner i London och Rio de Janeiro.... [-]

Storbritannien manchester
September 2020
Engelska
Heltid
Deltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska