Filter
Masterexamina
Sverige Karlskrona Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Karlskrona i Sverige 2020

En masterexamen utfärdas när studenten har slutfört ett studieprogram på masternivå. För att ta en masterexamen måste man vanligtvis ta 12 till 18 kurser på högskolenivå, samt skriva en uppsats.

För att en ny struktur ska uppfylla tekniska och estetiska specifikationer krävs expertisen hos en person som är kunnig inom arkitektur. Detta innebär att kunna skapa ritningar, ta mätningar och även kunna kompromissa.

Sverige, officiellt Konungariket Sverige, är ett skandinaviskt land i norra Europa. Sverige gränsar Norge och Finland, och är ansluten till Danmark med en bro-tunnel över Öresund. Sverige är en utvecklad postindustriellt samhälle med en avancerad välfärdsstat. Levnadsstandarden och livslängd rankas bland de högsta i världen.

Karlskrona stad är hem för Sveriges marinbas. Det ligger i Blekinge län. Karlskrona har över 30.000 invånare. Det är hem till Blekinge Tekniska Högskola.

Be om information Masterexamina i Arkitekturstudier i Karlskrona i Sverige 2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Arkitekturstudier, Karlskrona

Examina
Plats
Sverige
Karlskrona
Studietyp
Tempo
Blekinge Institute of Technology

Få en djup förståelse för fysisk planering och tvärvetenskapliga projekt. Förstå och planera för fysisk planerings framtida effekter på människan och miljön. ... [+]

Få en djup förståelse för fysisk planering och tvärvetenskapliga projekt. Förstå och planera för fysisk planerings framtida effekter på människan och miljön.

Programmet består av 60 högskolepoäng och leder till en magisterexamen.

Vid BTHRumslig planering som en hel och tvärvetenskaplig planering

Du presenteras här för den övergripande kontexten för fysisk planering, dess kulturarv och de olika formerna av styrning i samhället. Du är utbildad att arbeta i tvärvetenskapliga planeringsprojekt och fördjupa dig tematiskt i planeringens olika utmaningar, inklusive hållbarhet, jämlikhet, rättvisa och miljön.

Förståelse för sociala, rumsliga och miljömässiga effekter... [-]
Sverige Karlskrona
Augusti 2020
Engelska
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska