Masterprogram i Arkitekturstudier i Sydkorea

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Sydkorea 2019

Arkitekturstudier

En masterexamen är den första högre examen man kan ta efter att man tagit en kandidatexamen. Att ta en masterexamen tar vanligtvis två år när man studerar på heltid, vilket i det amerikanska systemet motsvarar 36 till 54 studiepoäng.  

Processen att skapa en välgjord struktur innebär en hel del mer än att bara bygga upp fyra väggar. Det krävs kunskap om arkitektur för att säkerställa att byggnader uppfyller förutbestämda önskningar och juridiska riktlinjer.

Sydkorea, officiellt Republiken Korea, är ett suveränt land som ligger i den södra delen av den koreanska halvön. Namnet "Korea " härstammar från Goryeo, en dynasti som härskade under medeltiden. Sydkorea är nu en liberal demokrati och ett ekonomiskt kraftcentrum. De mest prestigefyllda heltäckande universitet är Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsei University och Korea University.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Sydkorea 2019

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Magisterexamen Arkitekturstudier Sydkorea.  Testa vår kategori Magisterexamen istället.

Sök efter liknande program här