MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Tjeckien 2020

En masterexamen får man när man har avslutat studier på avancerad nivå inom ett specifikt ämnesområde där man har visat prov på en hög kunskapsnivå.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Tjeckien, är en stat i Centraleuropa. Landet gränsar till Tyskland i väster, Österrike i söder, Slovakien i öster och Polen i norr. Dess huvudstad och största stad, med 1,3 miljoner invånare, är Prag.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Tjeckien 2020

3 Resultat i Arkitekturstudier, Tjeckien Filter

Master i arkitektur och stadsdesign

Technical University of Liberec
Exekutiva kurser 01 September 2020 Heltid Engelska Campusstudier

Kandidaten är en arkitekt med mångsidig utbildning inom arkitektonisk struktur, interiör och urbanistiska verk. Studierna avslutas med den slutliga statsexamen, en del av vilk ...

Läs mer

Master i arkitektur och urbanism

Brno University of Technology
Exekutiva kurser September 2020 Heltid Engelska Campusstudier

Förberedelse av en utexaminerad arkitekt för att bli en kreativ expert inom hela hans komplexkomplex, som kan klara av design och ledningsuppgifter i samband med kapitalkonstr ...

Läs mer

Master i landskapsplanering

Czech University Of Life Sciences Faculty of Environmental Sciences
Exekutiva kurser 01 September 2020 Heltid Engelska Campusstudier

Programmet för landskapsplanering syftar till att förbereda kandidater tillräckligt för att vara konkurrenskraftig på den internationella arbetsmarknaden.

Läs mer