Masterprogram i Arkitekturstudier i Tunisien

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Tunisien 2018/2019

Arkitekturstudier

Fördelarna med en Masters sträcker sig längre än att förbättra din intäktspotential. De kan ge dig personliga och professionella färdigheter för att accelerera din utveckling. De är också en möjlighet att skilja dig från dina kamrater, kommer många av dem har liknande A-nivå och grundutbildning kvalifikationer.

Arkitektur är det hantverk där byggnader utformas och sedan byggs upp. Detta innebär att man använder teknik, material och miljö i syfte att uppfylla olika lagliga krav och för att uppfylla uppdragsgivarens önskemål.

Tunisien, officiellt Republiken Tunisien, är det minsta landet i Nordafrika. Det är ett Maghreb land som gränsar till Algeriet i väster, Libyen i sydost och Medelhavet i norr och öster. På högskolenivå i Tunisien den första cykeln av studier i den akademiska strömmen är på två år, vilket leder till tilldelning av diplom d'Etudes Universitaires du Premier Cycle.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Tunisien 2018/2019

Läs Mer

Magister Inredningsarkitektur

Université Centrale
Campusstudier Heltid 2 år September 2018 Tunisien Tunis

Inredning, större disciplin av design omfattar inredning av privata och offentliga utrymmen. I kölvattnet av arkitekten är inredningsarkitekt en officer utbildad i projektledning och organisation av arbetslag, med respekt både lagen och normer som förseningar och kostnader. Skaparen av föremål och utrymmen designer, dess roll som huvudentreprenör garanterar invigningen av hans skapelser. [+]

Inredning, större disciplin av design omfattar inredning av privata och offentliga utrymmen. I kölvattnet av arkitekten är inredningsarkitekt en officer utbildad i projektledning och organisation av arbetslag, med respekt både lagen och normer som förseningar och kostnader. Skaparen av föremål och utrymmen designer, dess roll som huvudentreprenör garanterar invigningen av hans skapelser.

Det är i detta sammanhang som vi föreslår en teoretisk och praktisk utbildning i inredningsarkitektur att bilda inredare, designers, projektledare, projektledare, creative directors, scenografer, dekoratörer. Idag, för att vara övertygande måste inredningsarkitekt kunna störta sin klient i den virtuella realism av en fängslande 3D-simulering av kvaliteten på dekalen synliga, störande av dess simulacrum av verkligheten. För detta krävs att studenten behärskar alla tekniker av visualiseringar och interaktivitet som ger nya digitala gränssnitt i skärningspunkten mellan grafisk design och digital teknik.... [-]    HT