Filter
Masterexamen
Tunisien Studietyp: Alla Takt: Alla

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Tunisien 2019

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Skapandet av en byggnad eller ett utrymme som inte bara är estetiskt tilltalande, men som också är strukturellt genomtänkt och som följer alla regelverk innebär planering och designarbete från någon som kan detta med arkitektur.

Tunisien (arabiska: تونس Tūnis) officiellt känd som Republiken Tunisien (arabiska: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), är ett land i Nordafrika som har ett Medelhavet kustlinjen i centrum av Medelhavet Afrika. Sedan självständigheten från Frankrike 1956, har tunisiska utbildningssektorn visat stora framsteg. Antagningsprocessen styrs centralt via det nationella universitetet orientering systemet.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Tunisien 2019

Läs mer Läs mindre

1 Results in Arkitekturstudier, Tunisien

Université Centrale

Inredning, större disciplin av design omfattar inredning av privata och offentliga utrymmen. I kölvattnet av arkitekten är inredningsarkitekt en officer utbildad i projek ... [+]

Inredning, större disciplin av design omfattar inredning av privata och offentliga utrymmen. I kölvattnet av arkitekten är inredningsarkitekt en officer utbildad i projektledning och organisation av arbetslag, med respekt både lagen och normer som förseningar och kostnader. Skaparen av föremål och utrymmen designer, dess roll som huvudentreprenör garanterar invigningen av hans skapelser.

Det är i detta sammanhang som vi föreslår en teoretisk och praktisk utbildning i inredningsarkitektur att bilda inredare, designers, projektledare, projektledare, creative directors, scenografer, dekoratörer. Idag, för att vara övertygande måste inredningsarkitekt kunna störta sin klient i den virtuella realism av en fängslande 3D-simulering av kvaliteten på dekalen synliga, störande av dess simulacrum av verkligheten. För detta krävs att studenten behärskar alla tekniker av visualiseringar och interaktivitet som ger nya digitala gränssnitt i skärningspunkten mellan grafisk design och digital teknik.... [-]

Tunisien Tunis
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska