MASTERSTUDIES

Se masterprogram i Arkitekturstudier i Tunisien 2020

För att framgångsrikt uppnå en Masters examen, måste du skaffa ett antal krediter genom att skicka enskilda moduler. Mest lärde Masters kommer att ha ett antal centrala moduler som du måste ta och klara för att erhålla examen. Bedömningen av forsknings Masters är nästan alltid helt av en enda avhandling modul eller projekt.

Skapandet av en byggnad eller ett utrymme som inte bara är estetiskt tilltalande, men som också är strukturellt genomtänkt och som följer alla regelverk innebär planering och designarbete från någon som kan detta med arkitektur.

Tunisien (arabiska: تونس Tūnis) officiellt känd som Republiken Tunisien (arabiska: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah at-Tūnisiyyah), är ett land i Nordafrika som har ett Medelhavet kustlinjen i centrum av Medelhavet Afrika. Sedan självständigheten från Frankrike 1956, har tunisiska utbildningssektorn visat stora framsteg. Antagningsprocessen styrs centralt via det nationella universitetet orientering systemet.

De mest populära masterprogrammen i Arkitekturstudier i Tunisien 2020

1 Resultat i Arkitekturstudier, Tunisien Filter

Mästare Inredningsarkitektur

Université Centrale
Tunisien, Tunis
Exekutiva kurser
01 Sep 2020
<
Heltid
<
2 år
Franska
Campusstudier

Inredning, större disciplin av design omfattar inredning av privata och offentliga utrymmen. I kölvattnet av arkitekten är inredningsarkitekt en officer utbildad i projektledn ...

Läs mer